Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 mušnica
Če se že mislim vleči po progi tam okoli 4,5 ur ++++, bo lažje z mislijo, da me čaka še kaj prijetnega - glede na to da bo na pretečene kilometre v zadnjih mesecih tole v nedeljo bolj muka kot užitek :oops: :oops: :oops:
Torej, bo kaj ali se bo vsak hitro pobral na toplo :?:
Uporabniški avatar
 ROSI64
Jaz bom poizkušal vztrajati s trobljo :juhuhu: :juhuhu: :juhuhu: ob progi od 8:00 do cca 16:00 h, :TF) potem se vam pa lahko tudi kje pridružim, če boste še vztrajali do poznih ur. :D
 nana
Vreme napisal/-a:Nam je samoumevno, da se dobimo v stari bazi - v Portalu :wink:

Predvidevam, da bi se bilo dobro najavit. Bom šla jutri vprašat, kako je s tem, če je vsem ok. A potrebovala bi okvirnocifro in okvirno uro od kdaj naprej.
 spela*
nana napisal/-a:
Vreme napisal/-a:Nam je samoumevno, da se dobimo v stari bazi - v Portalu :wink:

Predvidevam, da bi se bilo dobro najavit. Bom šla jutri vprašat, kako je s tem, če je vsem ok. A potrebovala bi okvirnocifro in okvirno uro od kdaj naprej.

Koliko nas je bilo lani? Največ ene 20 hkrati, ker smo se menjavali? Predvidevam, da bo letos podobna številka, več kot to skoraj zagotovo ne. :?:
 nana
spela* napisal/-a:
nana napisal/-a:

Koliko nas je bilo lani? Največ ene 20 hkrati, ker smo se menjavali? Predvidevam, da bo letos podobna številka, več kot to skoraj zagotovo ne. :?:

20 ljudi niso niti 4 mize (6 za eno). Mislim, da nas je bilo kar nekaj več (naenkrat).
Uporabniški avatar
 mušnica
nana napisal/-a:

Kaj bi mi brez tebe, nana :laola

Jaz pridem, pa še Mojco štej zraven - ona ne gleda foruma
 nana
Obivankenobi napisal/-a:Jaz tudi pridem... :D, analizirat svoj prvi maraton... :shock: :oops: :roll: :wink:

Kako naj ti povem... skušnjava bo dvojna :lol:
 nana
Rezervirano v Portalu, od 13.30 do cca 18. ure, spet cca 30 sedežev. Ko naročate povejte, kako boste plačevali (posameznik, par, skupina).
Zdaj pa ne zamočit :D

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA