Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 lenči
Dragi polžki, upam, da ste zadovoljni z današnjim tekanjem in da že načrtujete nove podvige :D . Nekaj sem vas videla, veliko pa ne, gneča je bila res velika. Kako sem pa jaz polžala po Ljubljani, pa tukaj:
http://www.ednevnik.si/entry.php?w=alenkar&e_id=162252

Imejte se in uživajte....pa seveda kakšno besedico napišite, da nam bo vsem v spodbudo :laola
Polžki smo zakon :clap: :clap: :laola
Uporabniški avatar
 levinja70
Ker me je v torek močno zgrabilo v nogah je bil moj nastop na LM pod velikim vprašanjem. Noge sem masirala, namakala v kopeli za mišice in sklepe in mazala s kremico. Do včeraj zjutraj nisem niti poizkusila ali sploh lahko tečem. V Ljubljani sem nogice še zadnjič namazala s kremico in se s strahom pričela ogrevat. Počasi je šlo.
Startala sem skupaj z Lenči in šlo je lepo a hitro. Sem kar hitro ugotovila, da gre prehitro a kaj hočeš, če je šlo. Ulovila sem en svoj tempo in lepo tekla dalje. In je šlo. Nogice niso bolele meni pa se je teklo. Navijanje ob progi je bilo čudovito in otroci so stegovali ročice na progo. Bilo je prijetno se »rokovati« z njimi, kajti njihov nasmeh je povedal vse.
Vse do 17 km se mi je smejalo. Nato pa je nasmeh počasi izginjal. Pri zadnjem mirjenju časa sem imela še dober občutek a kaj ko me je že čez nekaj minut dobesedno zmanjkalo. Mišice na nogah so pričele žgati in bolečina je rezala vse do možganov. Proge pa ni in ni hotelo biti konec. Nekaj časa še poizkušam slediti Lenč, ki me je dohitela a ni šlo. Jezna sama nase in na bolečino v nogah popolnoma izprežem in se mukoma vlečem dalje. Kilometri pa niso šli nikamor. Ko vidim znak za zadnji km nekoliko pospešim a ni bilo več ne volje in ne moči, da bi vlekla do konca. Tako se v cilj dobesedno privlečem. Občutki mešani in če sem popolnoma odkrita sem razočarana, žalostna….. A takšna je vsa resnica. Roko na srce sem le začetnica, saj je to zame moja druga polovička. Tolaži me misel, da je lahko drugo leto bolje (ali še slabše)…..

Vsem, ki ste tekli ali navijali na progi vse čestitke
 *Irena*
Oj, dragi polžke/i, čestitam vsem, ki ste tekli na LM. Jaz sem se ob prevzemu štartne številke odločila za spremembo trase iz 10 na 21 km in ni mi žal. Na LM sem prišla čisto neobremenjena s časom, cilj mi je bil le priti čimbolj sveža na cilj. To je bila moja druga polovička, ki sem jo izboljšala za 9 minut (čas 2:11:54). Na vsaki okrepčevalnici sem se tudi ustavila in spila par požirkov, pojedla košček čokolade in spet naprej. Do 19. km mi je šlo res lahko, šele potem sem čutila noge, zato sem na koncu upočasnila. Vseeno sem vesela, ker sploh nisem bila nič utrujena :) . Žal mi je le, ker nisem srečala nobene "polžke". Sem se pa pa teku res takoj odpravila domov, ker je hčero, ki me je čakala, kar pošteno zeblo.
Uživajte in gremo novim zmagam naproti :laola
Uporabniški avatar
 pajo
Ahh Levinja in ostali,ki smo bili razočarani ali pa veseli tako in drugače... Včasih imamo preveč visoko leteče cilje. Sem spadam tudi sam. 2008 je bil moj 1. tek v LJ na 10km. In sem bil zelo vesel ker sem prehitel okoli 100 tekačev. :D Pač nisem bol zadnji. Letos ko sem imel družbo brata in bi mi bi bilo ŽE to dovolj velik razlog za veselje na in po teku nisem zadovoljen. Ker bi LAHKO bi bilo veliko bolje. Pa po moji zaslugi ni šlo hitreje. Več kot 1000 jih je pa le za mano. Pih slaba tolažba kaj moremo.
Uporabniški avatar
 levinja70
*Irena* napisal/-a:. To je bila moja druga polovička, ki sem jo izboljšala za 9 minut (čas 2:11:54).
:laola

:clap: :clap: :clap: :clap:
Superca, o tem, da nebi šlo sploh nisem dvomila in resnično si se pravilno odločila. Sama sem čas iz Sežane izboljšala le za slabi 2 minuti. :( . V tej gužvi nisem prepoznala nobenega znanega obraza. Upam, da bo na naslednji tekmi drugače...

pajo napisal/-a:Ahh Levinja in ostali,ki smo bili razočarani ali pa veseli tako in drugače... Včasih imamo preveč visoko leteče cilje. Sem spadam tudi sam. 2008 je bil moj 1. tek v LJ na 10km. In sem bil zelo vesel ker sem prehitel okoli 100 tekačev. :D Pač nisem bol zadnji. Letos ko sem imel družbo brata in bi mi bi bilo ŽE to dovolj velik razlog za veselje na in po teku nisem zadovoljen. Ker bi LAHKO bi bilo veliko bolje. Pa po moji zaslugi ni šlo hitreje. Več kot 1000 jih je pa le za mano. Pih slaba tolažba kaj moremo.

Pajo saj ni tako hudo. Vendar sem glede na trenige, čas in voljo, ki sem jo vložila v priprave pričakovala čas okoli 2,02 - 2,04. To bi mi lahko uspelo, saj sem na 12 km ujela celo Zdravkota in Natašo (zajčka za 2 uri na 21 in 4 ure na 42). A sem jima le s težavo sledila. No potem pa sta mi pobegnila dalje. Skratka še vedno sem pre - malo pripravljena.
Kaj bi pa pričakovala več, če tečem komaj leto in še malo. Pred tem, pa sem bila pravi antitalen za bilokakšen šport :lol: :lol: . Potolažena grem novim zmagam naproti . :lol:
Uporabniški avatar
 mojchka
Čestitke vsem tekačem, na 10, 21 in 42 (pa tudi sobotnim, tem še najbolj). :laola

Sama sem s svojo prvo polovičko zelo zadovoljna. Tekla sem v času, ki sem si ga zastavila.
Dan pred tekom sem bila zelo zelo zelo živčna, a se je potem v nedeljo vse lepo sestavilo, odlično sem spala, prebava je bila tipitop, pravilno sem se oblekla (no, edino vezalk si še vedno ne znam pravilno zatisniti), začela sem zmerno in potem rahlo pospeševala do cilja; zadnje kilometere sem, po svojih merilih seveda, udarila kar vesel šprint :lol:
Krize na srečo nisem imela nobene, je pripomoglo odlično navijanje na celi progi ...

Mislim, da je dosti pripomoglo to, da sem se že od prijave naprej vizualizirala, kako veselo pritečem v cilj :-)
No, pa treningi seveda tudi ...
Uporabniški avatar
 kokoškavgozdu
Čestitke vsem polžkam in polžem, sem se kar nekajkrat spomnila na vas, ko sem skozi okno pokukala. :laola

PS: ime polžki vam čisto nič več ne paše :--

aja, pa vsem ostalim, ki ste se prijavili in (pre)tekli LM, tudi vse moje čestitke :clap:
Uporabniški avatar
 lenči
levinja70 napisal/-a:Pajo saj ni tako hudo. Vendar sem glede na trenige, čas in voljo, ki sem jo vložila v priprave pričakovala čas okoli 2,02 - 2,04. To bi mi lahko uspelo, saj sem na 12 km ujela celo Zdravkota in Natašo (zajčka za 2 uri na 21 in 4 ure na 42). A sem jima le s težavo sledila. No potem pa sta mi pobegnila dalje. Skratka še vedno sem pre - malo pripravljena.
Kaj bi pa pričakovala več, če tečem komaj leto in še malo. Pred tem, pa sem bila pravi antitalen za bilokakšen šport :lol: :lol: . Potolažena grem novim zmagam naproti . :lol:

Draga moja, ti si samo pre-trenirana, zato sedaj po pameti in te bom v Palmanovi po 15 km nagnala naprej, da se bo kadilo za tabo, če ne že na 10 km. Po pameti se daleč pride :clap: :clap: , sposobna si, sem ti že rekla...samo s tabo pa res ne morem, nisem tako hitra :lol: :oops:
Uporabniški avatar
 lenči
pajo napisal/-a:Ahh Levinja in ostali,ki smo bili razočarani ali pa veseli tako in drugače... Včasih imamo preveč visoko leteče cilje. Sem spadam tudi sam. 2008 je bil moj 1. tek v LJ na 10km. In sem bil zelo vesel ker sem prehitel okoli 100 tekačev. :D Pač nisem bol zadnji. Letos ko sem imel družbo brata in bi mi bi bilo ŽE to dovolj velik razlog za veselje na in po teku nisem zadovoljen. Ker bi LAHKO bi bilo veliko bolje. Pa po moji zaslugi ni šlo hitreje. Več kot 1000 jih je pa le za mano. Pih slaba tolažba kaj moremo.

Ah, daj no, pridi še kdaj na K-Rožnik, da oddelava eno za dušo, to bo še najboljše :clap: :clap:
Uporabniški avatar
 lenči
Bravooooooo polžkiiii super smo bili, lepo je brati vaša poročila, tako je prav, migajmo, migajmo, le to šteje :clap: .
Uporabniški avatar
 lenči
No, sem pridno počivala cel teden, ker je viroza v torek dokončno pokazala zobe :evil: . Se nisem dala in sem se lepo zdravila. Danes preverila, koliko je viroza odnesla in ugotovila, da še vedno gre in v prijetni družbi Levinje sem se pošteno naklepetala v teh 8 km :clap: . Vzdušje pa pravi balzam za dušo, odpadajoče listje, šumenje le-tega pod nogami...se ti kar smeje :D .
Sedaj pa priprave za "sladkanje" :wink:
Uporabniški avatar
 lenči
Priprave za "sladkanje" za mano :wink: . 6 km bosega teka :D . Rokavice na roke, Indya zraven in sva šla. Kaj so si mislili ljudje v avtomobilih me pa ni zanimalo :lol: :-- . Čisti užitek :clap:
Uporabniški avatar
 levinja70
Lenči prav prijetno je bilo čvek na čvek in tempo, ki ga že dolgo nisem tekla. Še potrebujem takšne izi teke, ki krepijo telo in duha.
Uporabniški avatar
 lenči
Predstavniki polžje sekcije na letošnjih "Sladkih" :clap:
Slika

Vodstvo v pretečenih kilometrih je prevzela Ksenija :D , sledil ji je Pajo :D , jaz pa z lopovičko tudi nisem bila od muh :lol: .
Uživali smo pa na polno.

Danes pa en izi tek z Indyem v častnem polžjem ritmu :clap:
Uporabniški avatar
 pajo
Ja lenči. Včeraj nisem imel jajc, da čisto po pravici povem. Ostalo mi je še ogromno časa za ubogih 10 km pa bi imel 42km. Nisem pa hotel samo hoditi teh 10 km. Bal sem se kaj bo z telesom danes. In kaj je bilo? Nič čisto nič. Nobene utrujenosti, kakih bolečin ali kaj podobnega. Samo počakal ženičko, da se je naspala in napile kave in gremo po PST-ju. Ja danes mi je žal, da sem spustil tako lepo priliko, da bi ker sem bil sorazmerno svež premagal za mene magično razdaljo - 42 km. No še najbolj sem se bal za tetivo, ki mi je v zadnjih 2 letih tolikokrat zagrenila veselje do teka. Očitno, da sem jo z Pijino pomočjo res saniral. Naj sije sonce ali pada dež ... Asics dela čudeže. :laola
  • 1
  • 309
  • 310
  • 311
  • 312
  • 313
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA