Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 MihaPR
SUper proga, en kalnc kratek umes, žurka pa najboljs doslej :)
Uporabniški avatar
 bojanu
Nekaj fotk od lani je še ostalo. Posebej praktično darilo in malica sta bila izvirna :D
Uporabniški avatar
 Barb
Poglejte kdo goduje na ta dan-zaščitnica rudarjev :roll: :roll:
Mislim,da bi to mogla proslavit s kakšnim teranovim likerjem :P :wink:
Uporabniški avatar
 MihaPR
TOcno, sm se sele zdele spomnu na to :) Ta dan je vsakoletna zurka na nasmu faxu, ko se zberejo vsi, tud skregani rudarji, profesorji, ipt. in nazdravljajo Barbari :mrgreen:
Uporabniški avatar
 rainbow
definitivno pridem, sam če bo res teran na konc... :D :D :D
Uporabniški avatar
 MihaPR
Ze na zacetku pri prijavi dobiš litr :) Na konc je domače pivo pa tud mal višji oktani pridejo v sod :mrgreen:
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Aja če dobro štekam, če bom tekel za dva dihal za tri :oops: :lol: :lol: .Potem bom lahko pil pa za štiri ljudi.No ja to bi se pa lahko še izšlo.
Ja pol pa pridem pa odtečem, pa popijem, pa pojem, pol pa padem v globoki spanec hrrrrrrrrrrrrrrjrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.
Dijo mijo teran, teran ma kaj bi zate djal, da bi zmano v raju bil.
Jaz pa pojdem na Primorsko, da popijem liter al pa dva.Ta tretji liter bo pa za nostalgijo.Ker po tretjem pa pride na plano nostalgija, nostalgija.Ojoojojojojojojj nostalgijo.
Ma anke imajo dober persut, ma dober teran in perfekten sončen dan, ma kaj hoces se drugega.
ŠTANJEL PRIHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJAAAAAAAAAAAMOOOO!
CIA!
Uporabniški avatar
 Vlajko
Enkrat bo treba začeti..,hmmm, ...tudi delati..... :shock: :oops:

Mika me, da bi se vam pridružil v Štanjelu...Tisto soboto, namreč, nimam nič označeno na svojem koledarju. Žena in hribi bodo pa tudi potrpeli kakšen teden...

Toda, moje tekaške zmožnosti so, zaenkrat, omejene na polžjo hitrost in razdalje do +- 7-8 km. Ne predstavljam si te proge (dolžina, a je to cestni ali "vsevprek" tek, strmina ter dolžina klancev, nivo udeležencev,...) zato bi prosil kakšno dobro dušo, če mi jo lahko predstavi v 2-3 besedah, lahko tudi v Z.S.

Opravičujem se, če sem forum bral preveč površno in se odgovori ali linki na moja vprašanja že nahajajo na forumu.
Uporabniški avatar
 Vlajko
Vlajko napisal/-a:.........
zato bi prosil kakšno dobro dušo, če mi jo lahko predstavi v 2-3 besedah, lahko tudi v Z.S. .........

:hello: Poslušaj, ti, ti, :TF) :!: :!: A se me res ne misli nihče usmiliti :x . Čas pa neusmiljeno teče, vsaj zame početnika..... Predvsem me zanima dolžina ter strmina klanca :bum:
Nazadnje spremenil Vlajko, dne 19 Nov 2004, 19:31, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 kemc
Živjo!

Sobota, 4. december

11.00 Pri lovski koči Štanjel
5. Štanjelski tek; trasa Štanjel - Lukovec - Kobjeglava - Štanjel (prijava najmanj 30 minut pred štartom, štartnina 1500 SIT))

LP!
Uporabniški avatar
 Vlajko
kemc napisal/-a:Živjo!

Sobota, 4. december

11.00 Pri lovski koči Štanjel
5. Štanjelski tek; trasa Štanjel - Lukovec - Kobjeglava - Štanjel (prijava najmanj 30 minut pred štartom, štartnina 1500 SIT))
LP!

Kemc, najlepša hvala za odgovor :wink:

Vse te podatke sem, pravzaprav, izbrskal tudi sam.
Mene, kot morebitnega debitanta, zanima točno to, kar sem vprašal. Trenutno sem v taki "tekaški" fazi, da bi to progo najbrž zmogel, ampak ne v tekmovalnem tempu, temveč v t.i. tempu, kakršnega vsakdanje tečem. Z drugimi besedami, ta tekma bi mi služila zgolj za "primerjalni trening", uvrstitve in čas bi bile popolnoma nepomembne.
Dolžino, če je res le okoli 7 km, bi verjetno zmogel ( če ne bo zraven preveč vpliva zaenkrat meni neznanih faktorjev: trema, debi,... :?: :?: ).

Najbolj pa me skrbi kakšen "mazohističen" klanec tipa gorski tek, kajti tega, zaenkrat, še "nisem kaj prida jemal" v svoji tekaški "šoli",...nekaj malega že, ampak veliko premalo.... :wink:
Uporabniški avatar
 Dule
Vlajko napisal/-a:Ne predstavljam si te proge (dolžina, a je to cestni ali "vsevprek" tek, strmina ter dolžina klancev, nivo udeležencev,...) zato bi prosil kakšno dobro dušo, če mi jo lahko predstavi v 2-3 besedah, lahko tudi v Z.S.

zdravo Vlajko.Malo ti lahko pomagam: proga je zelo razgibana, klanci in spusti si sledijo non stop (se počutiš kot kje v hribih Gorenjske :lol: ), podlaga pa raznovrstna:makedam, asfalt in gozdne poti..
Dolžina mislim da je kakih 7km, zahtevna pa kakor se jo boš pač lotil, če se je boš lotil z rezervo potem mislim da ni problem priti normalno do cilja.. :roll:
Pa veliko užitkov ti želim na progi :wink: :!:

p.s.
Pa oglej si povezavo iz lanskih vtisov s teka, ki jo je navedel Ero :!:
 Matrix
Vlajko,
mene tudi vse bolj mika, da pridem teči. Bova pa midva skupaj tekla, pa en drucga spodbujala. Tud jaz se dolžine ne bojim, sam hitrost me daje, ker še nič na temu ne delam! :cry: Bom spomladi začela delati na brzini, ko se bom na Sežano pripravljala! Tako, da nič ne skrbi, sva že dva počasna. Pa sigurno se bo še kdo našel! :wink:
 ines
Jaz sem tudi počasna. Se ne obremenjujem.Glavno ,da pridem do cilja. LP Ines

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA