Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
In sicer nakratko gre vsa zgodba takole. Malo pred ciljem sem sezul tekaške copate in bos odtekel do cilja, čevlje sem v navalu adrenalina in vzhičenja :) dal sestri, ki je stala ob progi. Sam sem stekel do cilja (zadnjih 200 ali manj metrov) in malce pred ciljem mi je sestra podala čevlje nazaj v roko, saj sam sem čisto pozabil, da sem seveda brez čipa. Odtekel sem celotno progo pošteno in trdo, tudi zadnjih par sto metrov, nikjer se nisem nič prešvercal, kvečjemu sem prej izgubil na času, a vendar mojega rezultata ni med objavljenimi. Sem tudi na licu mesta obrazložil zaposlenim v šotoru od Timinga, kaj se je zgodilo. In tudi samega čipa ni na cilju registriralo, čeprav sem čevlje nesel čez ciljno črto v rokah. Prosim za kakršenkoli nasvet. Je to avtomatska diskvalifikacija, če narediš takšno "neumnost" kot sem jo sam? :)) Sicer tisti stric na TImingu je v cilju dejal, da bodo nekaj že zrihtali a kakor kaže, mi bolj slabo kaže...any suggestions? :=)
Težka bo,ker preproga registrira čip le do določene višine(mislim da cca 70cm).Bistveno je,da sam veš,da si zmogel :clap: in to največ šteje.Vsaka šola nekaj stane :-- .
Sam sem imel letos že dve kolesarski prireditvi brez rezultata.
1.Kolesarski maraton Alpe. Prijavil sem se z lastniškim čipom.Ob predaji številka mi ženska reče,da je kavcija za čip 10eur.Rečem,da sem prijavljen z lastniškim čipom.Aja,ok,reče ženska,pospravi čip,štartam,gonim s svojim pravilno nameščenim čipom,na koncu pa sem brez rezultata :FO: .
2.Juriš na Vršič. Seveda spet prijavljen s svojim čipom,ob predaji številke dobim v kuverti tudi čip.Tokrat namontiram dobljeni čip,da bom le imel rezultat.Za vsak primer na vilico kolesa namontiram še lastniški čip.Neverjetno,začuda spet brez rezultata.Drugič :FO: .Men nč jasn. :bum: .
Začuda je bilo na Maratonu Franja pred tema dvema prireditvama vse ok.
Na tekaških prireditvah pa vedno brez problemov.
Vse se da zrihtat, če se hoče, sploh pa to... te pa povsem zastopim, ker se ti je moralo res frkljati :laola

Sicer pa tudi mene ni med rezultati, pa mi je vedno piskalo na preprogah. Računam, da bodo poštimali. Ker so mi v vrečki dali tudi čip, sem pač iz previdnosti uporabil oba (rumenega in belega)...
Biz napisal/-a:Ker so mi v vrečki dali tudi čip, sem pač iz previdnosti uporabil oba (rumenega in belega)...

Lani smo na ekomaratonu vsi, ki smo imeli prijavljene lastniške čipe, dobili še tiste bele v kuvertah. Večina tistih, ki je (za vsak slučaj) na superge dala oba je imela enake težave. Se mi zdi, da so zadevo potem uredili.
Nazadnje spremenil nana, dne 24 Okt 2011, 22:39, skupaj popravljeno 1 krat.
Ker tudi mojega rezultata ni zavedenega sem preko maila kontaktiral Timing in dobil prijazen odgovor, da se zadeve urejajo. Verjamem, da če so imeli kakeršnekoli težave z merjenjem, da bo pač trajalo nekaj časa, da to tudi sanirajo. Če včeraj med tekom nisem imel časa, ga imam zdaj pač na pretek in bom mirno počakal :wink:
No moj problem se je že rešil, oziroma so ga rešili prijazni fantje na Timingu :) sem se oglasil danes zjutraj osebno, jim razložil in v sredo dobim še diplomo :) Res pohvalno od njih! Tako, da mislim, da bodo tudi ostalim uredili vse tako kot mora biti, vendar nas je kar veliko takšnih, ki nas je imelo kakšno težavo z čipi, tako, da zna potrajati tudi do 14 dni, da vse poštimajo, vsaj tako so mi obrazložili danes. Zatorej nič se bat za vaše rezultate.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA