Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 bigfrik
D-pop,dej no sej ves, sm ti se pivo dolzn,pa ne morem spat zarad tega,sej drugac brez veze da gres ,ampak zarad tega pa nujno! :toast: Tud opravicilo od zdravnika(kaj sele od doma) ne velja :!: :!: :!: :wink:
Uporabniški avatar
 Barb
Dpop
Kaj pa če še mama šefla nastopi in te lepo,lepo prosiiiii
al pa če nastopim kot ministrica-pol pa že MORAŠ zraven-sej veš :wink:
Uporabniški avatar
 Bajsi
Helou!
Torej, vidimo se v nedeljo erli in d morning!
 dpop
Barb napisal/-a:Dpop
Kaj pa če še mama šefla nastopi in te lepo,lepo prosiiiii
al pa če nastopim kot ministrica-pol pa že MORAŠ zraven-sej veš :wink:

Lahko pošlješ tudi komandose, SWAT-ovce, tujsko legijo,
zelene baretke, modre čelade, ukrajinske prostitutke,
papeža ali pa MNZ-jevce.... ne bo šlo

Jaz ta vikend počivam (Crnogorski vikend PRESS) inu
ne morem biti hkrati doma in "počivati" še kje drugje....

No hard feelings... :oops:

1266 Darko

P.S. Imam pa občutek, da se pri 55-ih udeležencih
ne bo pozanlo če en "navijač" manjka :wink:
Uporabniški avatar
 Barb
Še dva nova-po zaslugi Matevža :clap:
Mihelj Rajko
in
Vidic Joži
Uporabniški avatar
 Tupolyew
Vajl ject ist klar, das vir haben niht fotograffirer mitcunemen, ih habe ajne frage: ist das meglih, das ih brauhe majne mašine mit und dan ajne aus fangrupe mahen kliken gance cajt. frštenzi? Oder in ajne andere veltšprahe filajht?

Sad, kad je više-manje jasno, da onaj naš, što kluca aparatom bez fleša ima upalu mozga crnogorskim virusom, pitam se pitam: ako ja ponesem svoj svetski mašin-kliker-fotošop, ima li junak u redovima onih što se neče mučit, što če klucat, kad ja brusim pete po italjanskom asfaltu? Eto, ja pitam, a vi kako hočete. I još nešto: ona moja sprava ima fleš u slučaju italijanske redukcije svjetlosti. Eto!

:?: :?: :?: :?: :?:
Uporabniški avatar
 simi
Tupolyew, ich kann dass klicken übernehmen 8)
Ne prevzemam odgovornosti in reklamacij za kvaliteto fotk :oops: :lol: obljubim, da se bom potrudila :!:
Uporabniški avatar
 miro
Ravnokar mi je Roman sporočil , da je obležal z vročino in , da do nedelje verjetno ne bo zdrav, tako , da je zopet en sedež prost še za kakšnega "cagavega zamudnika".
Jaz zagotovo pridem čeprav sem se v sredo pri treningu Juda tudi malo poškodoval prste na nogah , pa niti ne vem kdaj. Ja počasi bo treba pogledati na EMŠO in se odločiti za kaj bolj umirjenega.
Lp
Miro
Uporabniški avatar
 Tupolyew
Kajne problemen, ih auh habe file poteškoće mit augen, ajn gec lins und cvajte rehct ajn pisl noh vajter, aber majne klikmašinefotošoparmature mahen ideale fotos! Ih brauhe draj karten fir kliken vekseln und das is ales. Frštest?
 dpop
Vi kapito skoro ales. Aber ima ajne poteškoča. If ragaca koja
vil fotografije unternemen habe mašine in svoja ruka per prima
volta, samuan mast njoj pokazati hau to beriht mit makina.
Tupoljev, ju mast biti molto nežan ven joj ga geladen in hand :wink:

@Simi: ti sploh ne zavidam... če boš napolnila tri kartice,
pomeni to... koliko?... 600 fotk... uffff... v ponedeljek
kar računaj na "musklfibr" v rokah :wink:

1268 Darko

P.S. A ja ču u nedelju da prilegnem, nijesam odavno
odmaro... a malo ču da zamaram desnu mi ruku...
pisat ču Djeda mrazu može li mi donijeti fleš...
da u buduče i ja sijajno oružje za u boj imam :wink: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 Barb
Veste kaj vam povem,........da ne bi si še kdo umislu pa odpovedu.
Sam tolk,s tem kažemo samo neresnost TF-ja.Odjav v Italijo ne sporočam,tko da,kdor je bil na listi je bil.
Kdor ni bil,pa gre naknadno zraven,se bo sam postavil v vrsto za štartno številko.

Aja,pa GaGa bo prpelala še nekoga.

Sej ne morem bit stroga,sam kljub temu,............... :arrow:
Uporabniški avatar
 vidkul
Živjo!
Hja, pri meni se je že začel polmaraton v Palmanovi. :D Jaz sem že včeraj vse pripravil, spokal v nahrbtnik itd. Na kar me zmoti oči, ki mu moram nastavit datum na GSM. Seveda mu odgovorim, da je 20. Me je takoj poprvil in rekel, da je 19. OK ni problema. Moja glava pa je bila še vedno prepričana, da gremo danes v Palmanovo :D Vstanem ob 4:15 se pripravim in me odpeljejo v Tivoli. V Tivoliju sem bil 5:20. Vse se mi je zdelo nekako čudno, kako da ni nobenega. :?: :?: In kar na enkrat se mi :idea: :idea: :idea: da je danes 20 in ne 21.
HALO, jaz pa vstal že ob 4:15 namesto, da bi spal lepo do jutra. Tako da sem imel že trening vstajanja in preverjanja poti do Tivolija za jutri :D

Pa lep dan, Vid
 Ninocka
:lol:
Vid, dober trening! jaz sem vstala danes sele ob 9:30 :oops: , tako da bo jutri kar zabavno zbujanje sredi noci.

Ali se bo kdo peljal kdo peljal po Dunajski (mimo Smelta/AMZS-ja) do Tivolija jutri zjutraj? S prostorom za eno suhico...

P.S. Kaksen cudovit dan za tek je danes! Drzimo pesti, da bo tudi Palmanova obsijana s soncem.
Uporabniški avatar
 miro
Barb meni je žal za Romana , pa kaj morem?
Še bolj žal mi je , ker danes počivam pa tako čudovit dan je zunaj , tako , da ne vem , če vseeno ne bom opravil krajšega teka. Sem bil že na daljšem sprehodu s kužem , lep sončen in hladen zrak , tako , da je tisti sneg , ki je ostal lepo zmrznjen.
Se opravičujem , ker to ravno ne paše v temo , ampak res je čudovito vreme , pa takle mamo..ejga..
Lp
Miro
  • 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA