prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Danes, pozno popoldne, ob 6:30, sva štartala z grbom. Po pravici povedano sem pričakoval, da bo šlo nekoliko počasneje, kar bi mi zelo ustrezalo :oops: , na koncu pa sva tekla grbov osebni rekord (2:50:25, PST + 0,5 km). Če to slučajno ni njegov rekord, sva pa prvič skupaj tekla tako hitro. Zelo dobra napoved za LM, kjer pričakujem, da bo tekel pod 5-timi urami :lol:
NaaN napisal/-a:Zanima me, če poznate kakšne točke na PST, kjer se da tik ob progi dobiti vodo za pit (npr. kot v gostilni Cviček ob Koseškem bajerju).

LP, NaaN

Pokopališče Vič in pokopališče Žale
ROSI64 napisal/-a:Pokopališče Vič in pokopališče Žale

Hvala, ja Žale so dobra ideja. Vič sicer tudi, a mi ne pomaga, ker tam začnem/končam. Kaj pa mogoče kaj na severni strani Golovca?

LP, NaaN
NaaN napisal/-a:

Hvala, ja Žale so dobra ideja. Vič sicer tudi, a mi ne pomaga, ker tam začnem/končam. Kaj pa mogoče kaj na severni strani Golovca?

LP, NaaN

Istrabenz črpalka na koncu letališke, cca 50-100m od PST proge :D vendar je ob nedeljah in praznikih zaprta. :(
ROSI64 napisal/-a:
NaaN napisal/-a:

LP, NaaN

Istrabenz črpalka na koncu letališke, cca 50-100m od PST proge :D vendar je ob nedeljah in praznikih zaprta. :(

Ob vznožju Golovca iz moščanske strani je tik ob poti izvir pitne vode.
Če jutri slučajno kdo ne more spat lahko pride na en pozni jutranji PST. Start 6:00 "kod zajca", nekako okoli 7:00 bova pri Fuzinskem gradu.
Vem, da bom vprašal neumnost ampak zanima me kje se dejansko PST prične in kje konča? Kje in kdaj ponavadi štartate, kadar greste v skupini in ali se smem morda tudi pridružiti, seveda, v kolikor niste prehitri in bi vas držal nazaj? Hvala!
  • 1
  • 119
  • 120
  • 121
  • 122
  • 123
  • 216

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA