Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Če boste hoteli kdaj žensko družbo, se javim. :D

Kaj je z Mrzlico? A še imajo borovničev štrudl, zdaj ko je nov lastnik?

Drugače pa ... bravo! Lepa pot, krasna poročila. :laola
Uporabniški avatar
 Sukar
ja prekrasna tura tale Knapovska,pa odlična družba.Pot me je dostikrat spominjala na tek štirih občin,sam da ni toliko koč.Naslednič se gotovo pridružim.Semjul v čast mi je da sem te lahko mal bol spoznov :D ,se porajtamo
Uporabniški avatar
 PeterM
Res je bila zelo prijetna izkušnja.
Odlično vodstvo. Prijetna, s soncem obsijana proga.
Super družba. :D
Takšna srečanja ti v mnogih pogledih veliko dajo.
 rlosting
Da še jaz na kratko strnem svoje občutke :D :

Vreme je bilo čudovito, družba fenomenalna :laola
Kljub temu, da sem na Sv. Planini zaradi bolečin v kolenih obrnil proti dolini :--( :--( (pivo, ki sem se ga namenil spiti po opravljeni poti je pač prišlo prej na vrsto :-- ), sem se imel odlično! :juhuhu:

Druga runda Knapovske bo očitno morala še malo počakati :roll: :roll:
Uporabniški avatar
 semjul
:D

Takole. V soboto 10.12. se znova podam po Knapovski. Vabljeni vsi, ki ste v preteklosti izrazili željo mahniti jo po Knapovski poti in seveda vsi, ki ste sposobni premagati 50km v času bruto okrog 8 ur.
Tokrat sem planiral precej naprej, ravno z namenom, da pravočasno objavim vabilo in se lahko vsi, ki imate željo pridružite.

Vse o Knapovski imate v prejšnjih postih od 1. strani dalje.
 klas
zvone napisal/-a:Če se mi bo izšlo, "sem zraven" (se mi je zluštalo rokovnjaške malice) !

zvone a ti boš rokovnjaško malico na knapovski poti? :D
res pa je, da se tudi meni lušta :D obeh malic
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 22

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA