- 17 Okt 2011, 23:50
Samo, da nebo spet pokalof za najbolj starega, če bo Inot skup sklical ... te nena pridem 

marčni zajec napisal/-a:naj še enkrat ponovim kar sem napisal:
"ne me narobe razumet, super je, da to organizirate, vse pohvale za trud"
ampak meni osebno stvar ni bila všeč. niti slučajno nimam namena zatolčt truda organizatorjev kot navajate, saj vam je veliko število udeležencev dokaz da vam je uspelo, ne? jaz sem samo napisal kaj si o prireditvi mislim jaz. meni pač kot taka ni všeč. in? sem pač izrazil svoje osebno mnenje na forumu. (saj tudi temu so forumi namenjeni, ne?) saj res, da so taki časi, da je vse manj ljudi, ki še razmišljajo s svojo glavo in imajo o neki stvari svoje mnenje, ampak vseeno sem presenečen, da vas je to tako razburilo. se opravičujem, če sem vas s svojim postom spravil v slabo voljo. če bi vedel, da bo tak odziv bi bil raje tiho. sploh zato, ker ne spadam med tiste, ki vedno jamrajo zaradi štartnin, pa ker ni bilo vode na postajah, pa ker ni bilo rezultatov takoj ko so prišli v cilj itd... bom drugič raje svoje mnenje zadržal zase.
ZdravkoC napisal/-a:Samo, da nebo spet pokalof za najbolj starega, če bo Inot skup sklical ... te nena pridem
INOT napisal/-a:
Datum: 12.november-ura po dogovoru.
INOT napisal/-a:... Se še kdo spomni kaj sem imel v rokah namesto štartne zastavice???...
ZdravkoC napisal/-a:Na tote štenge pa te ziher pridem![]()
Te pa f soboto ob 9h
VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA