Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Samo, da nebo spet pokalof za najbolj starega, če bo Inot skup sklical ... te nena pridem :lol:
 Maac
marčni zajec napisal/-a:naj še enkrat ponovim kar sem napisal:
"ne me narobe razumet, super je, da to organizirate, vse pohvale za trud"
ampak meni osebno stvar ni bila všeč. niti slučajno nimam namena zatolčt truda organizatorjev kot navajate, saj vam je veliko število udeležencev dokaz da vam je uspelo, ne? jaz sem samo napisal kaj si o prireditvi mislim jaz. meni pač kot taka ni všeč. in? sem pač izrazil svoje osebno mnenje na forumu. (saj tudi temu so forumi namenjeni, ne?) saj res, da so taki časi, da je vse manj ljudi, ki še razmišljajo s svojo glavo in imajo o neki stvari svoje mnenje, ampak vseeno sem presenečen, da vas je to tako razburilo. se opravičujem, če sem vas s svojim postom spravil v slabo voljo. če bi vedel, da bo tak odziv bi bil raje tiho. sploh zato, ker ne spadam med tiste, ki vedno jamrajo zaradi štartnin, pa ker ni bilo vode na postajah, pa ker ni bilo rezultatov takoj ko so prišli v cilj itd... bom drugič raje svoje mnenje zadržal zase.

Se opravičujem tudi sam, če sem malo preveč izbruhnil. Takšne stvari mi pač sežejo do krvi, ker vem koliko truda je potrebno, da se izvede takšna prireditev. Se pa zavedam, da nikoli ne bomo uspeli zadovoljiti prav vseh okusov. Seveda so forumi za to, da lahko vsak izrazi svoje mnenje. Sam pač gledam na to, da če je že kritika, da naj bo konstruktivna, ne pa kr neka vsesplošno pavšalna ocena. Seveda komu ni všeč osvetlitev, drugemu ne glasba na štartnem prostoru...kot je že Lenčica povedala - trudimo se organizirati takšne prireditve, ki so malo drugačne...še vedno pa je njihov osnovni namen v ospredju - šport in gibanje...

Pa brez zamere ;)

Maac
Uporabniški avatar
 Vreme
ZdravkoC napisal/-a:Samo, da nebo spet pokalof za najbolj starega, če bo Inot skup sklical ... te nena pridem :lol:

če bodo pokali za tazadnjega jaz tudi nena pridem :--
Uporabniški avatar
 INOT
Organizacija šteng zahteva preveč sitnosti z majicami, številkami ali radovednimi policisti (ki pa jih zlahka podkupiš s pecivom kot l. 2006 :rol: ). Zato predlagam najenostavnejšo varianto- pride kdor pride, startata po dva. Domače živali dobrodošle, nagrade pa bi se podelile nežnejšemu spolu, v kolikor bi bila moška populacija pripravljena žrtvovati kakšen evro. Po teku bi se dobili recimo v gostišču Sobočan kot že davnega leta 2008.
Datum: 12.november-ura po dogovoru.
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
INOT napisal/-a:
Datum: 12.november-ura po dogovoru.

OK se zmenimo ob 8.00 ali mogoče ob 9.00

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA