Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 tae
Ne morem verjeti, da ni še nihče nič spesnil okoli tega teka.

Tu sem bil prvič, prvotni namen za udeležbo je bil že pred ljubljancom, kamor sem mislil, da ne bom šel.

Vedel sem, da bo tu tudi moj prijatelj in včasih konkurent (sedaj mu nisem konkurenčen) Obivankenobi. Zato sem si tokrat zadal 2 cilja, ki sta bila pravzaprav bolj testa ravno s pomočjo njega. Vedel sem, da bo na cilju pred mano, pomembni pa sta mi bili 2 stvari:
1. koliko časa od začetka sem mu sposoben slediti
2. koliko minut bo na koncu pred mano

Začetni rahel klanec navzdol, a vseeno 1. km v 3:24 tik ob Borisu. Ob njem sem zdržal le 2,5 km. Na koncu pa me je prehitel za slabo minuto. Še tu čestitke "stari" :D . Svoj napredek bom na naslednji tekmi meril z manjšim zaostankom.

Vseeno pa sem bil zadovoljen, saj sem prvič v življenju premagal viteza Stanka Zupana.
Ja, Tae, čez praznike sem bil preveč len, da bi kaj spesnil glede tega teka... :shock: :oops: , pa tudi čakal sem, da bodo objavili rezultate... :), no kokrkoli že, tudi jaz sem prvič tekel tukaj in mi je bil res lep tek...sicer kar malo razgiban oz. zahteven... :lauf: :nono:, še posebej klanec na koncu... :shock: :shock: :evil:, vmes sem se celo malo izgubil v trtah..., na koncu zelo zadovoljen z tekom ter rezultatom, saj po neuspešnem maratonu nisem pričakoval, da mi je še kaj ostalo letošnje forme... :roll: :), ja na začetku sva tekla skupaj, pa se mi je zdelo, da ne grem prehitro, prvi kilometer je bilo res malo hitrejši... 8) :D , ampak je temu prispeval lep in kar dolg spust po klancu navzdol...:mrgreen:
Tae, jaz verjamem, da imaš še prostor za napredek, tako, da vprašanje, če bom še naslednjič pred tabo, ker meni se zdi, da se je napredek ustavu in trenutno ne vidim možnosti, da bi v kratkem lahko tekel kaj hitreje... :shock: :oops:, tako, da znajo biti najini dvoboji v prihodnje še zelo zanimivi... 8) :clap:, čestitke tudi tebi za odličen tek ter rezultat... :clap: :cast:

Rezultati...http://www.td-burja.com/teki-td-burja

Lp! :wink:

p.s.: Valentina, hvala za kakije... :cast: :clap: 8) :wink:
Veste kej, forumovci!!!!
Ma, razen tata Koširjevega (KoširA) ni bilo v dresu foruma ma, nanka enga druzga!!!!
Vsi ste se nekam skrili pod druge štrace, tako, da vas sploh ni blo za prepoznat.
Kaj se to pravi, a? (ma, sej sem jast glih taka...lol...saj dresa še sploh nejmam)

Sem pa npr. včeraj v Izoli srečala Erota, ki lepo propagira T.Forum po naši celotni morski obali...

Obivankenobi, saj veš, ne, da se mora kaki še umedit???? Če hočeš na hitro, daj eno jabko vmes...

Drgač pa čestitke vsem, ste bili pridni . In hitri pa itak... :clap:
Tudi v PN je že članek:
http://www.primorske.si/Sport/Rekreacij ... oveni.aspx
zz topka, priznam, da sem letos redkokdaj v opremi TF-ja... :oops: :shock: :roll:, si bo treba za naslednjo sezono nabavit kaj novega, saj si edino majico od TF-JA še nisem zrihtal po LM-nu... :oops: :evil:, drugače pa hvala za nasvet glede kakijev :clap:, sem zdele že vrgel eno jabolko k kakijem, pa komaj čakam, da se umedijo... 8) :D, mljask... :wink:

Hvala za čestitke... :wink:
Čestitke vsem za dober tek, dobre rezultate, uvrstitve na stopničke... :clap: :clap:
Boris se po LM uspešno vrača na "bolj domače trase", iz Miha prav gotovo še nekaj bo...
Denisu čestitke za absolutno zmago (hm, osebno se poznava, a še vedno ne vem, s kakšnim vzdevkom je na :TF) ). :?: :?:

LP, vencelj
vencelj napisal/-a:Čestitke vsem za dober tek, dobre rezultate, uvrstitve na stopničke... :clap: :clap:
Boris se po LM uspešno vrača na "bolj domače trase", iz Miha prav gotovo še nekaj bo...
Denisu čestitke za absolutno zmago (hm, osebno se poznava, a še vedno ne vem, s kakšnim vzdevkom je na :TF) ). :?: :?:

LP, vencelj

Vencelj, hvala za čestitke... 8) :wink:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA