Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

se vidimo v Dolskem na teku in pujsku?

JA
47
85%
ne
8
15%
Uporabniški avatar
 rebolj
Lučko napisal/-a: eno malo, majceno, minimalno, miniminimalno...odojče na eni stran, na drugi stran pa 25 "sestradanih :

Odojka ne bo tako malo, pa tudi sicer športniki ne jemo svinjine v velikih količinah!?

Neki moram dodat, da ne bo nesporazuma:
Najbolj številčna ekipa dobi KUPON ZA PEČENEGA ODOJKA, katerega mora potem vsaj 5 dni prej naročiti! To pomeni, da si lahko ta ekipa organizira potem piknik, kjer bodo na račun prišli tudi vegeterjanci. Pa kakšen refošk bi šel zraven, a ne!

Tudi v Dolskem delamo na udeležbi!!!!!! :D
 Lučko
rebolj napisal/-a:Odojka ne bo tako malo, pa tudi sicer športniki ne jemo svinjine v velikih količinah!?

V TF-ju je poleg tekačev tudi nekaj extremnih tekačev in nenazadnje tudi nekaj (velik) extremno-nenormalnih ljubiteljev svinjine. Jz sem le eden od množiiiiiice njih. :oops: :lol: :arrow: ...ma človek božji, ma jz sam še na 95% EU-svinino laufam, se prav mene še sam to gor drži :idea: :rol:

Vlajko napisal/-a:Moj predlog: Spečejo naj nam ga "na kredo" en teden prej ter ga dostavijo v Logarsko dolino.

Evo rebolj, čudovit Vlajkotov predlog, ki ga lahko organizacijsko 100% brezskrbi realizirate (evo cel mesec prej smo ga naročil :twisted: ) :lol: :lol: :lol:
PS
Tolk čudovidga predloga pa že dolgo ne, bravo Vlajko :cast: :wink:
Uporabniški avatar
 tini
rebolj napisal/-a:Neki moram dodat, da ne bo nesporazuma:
Najbolj številčna ekipa dobi KUPON ZA PEČENEGA ODOJKA, katerega mora potem vsaj 5 dni prej naročiti!

Na vasi spletni strani pise, da najstevilcnejsa ekipa dobi pecenega odojka in ne "kupon za pecenega odojka".
Zakaj torej kar naenkrat spremembe razpisnih pogojev? Mogoce zato, ker postaja jasno, da bomo mi najstevilcnejsa ekipa - a ko bi drugi ? :)
Ce je ze tako, a je potem kaksen problem narociti odojka tistih 5dni prej, da ga dostavijo na analizo in, da ga pozremo na licu mesta ?

Pa brez zamere. :)

lptini
Uporabniški avatar
 Vlajko
Lučko napisal/-a:PS
Tolk čudovidga predloga pa že dolgo ne, bravo Vlajko :cast: :wink:

Služim narodu :!: :D :beer: :wink:
Uporabniški avatar
 rebolj
tini napisal/-a: ... a je potem kaksen problem narociti odojka tistih 5dni prej, da ga dostavijo na analizo in, da ga pozremo na licu mesta ?

Mojstri bodo v nedeljo prosti! Da dobite dva dni prej pečenega odojka in se bo potem meso valjalo po Dolskem pa najbrž tudi ne boste veseli?! Imeli bomo pripravljen tudi topli obrok! Mislim, da bo hrane za en dan dovolj, kajne?
 Pirat
A se lahko prijavim kot član TF-ja? Pa še koga bom probu prpelat. Se vidmo 98%!
 Nataša
Pirat, a ti še sprašuješ? MORŠ se prijavit kot TF-jevec, sicer te bodo TF-jevci požrl namest odojka :wink:

hehe, kakšna zanimiva vojna poteka tuki.
No, mene v Dolsko ne bo :twisted:
Uporabniški avatar
 Vlajko
Pirat napisal/-a:A se lahko prijavim kot član TF-ja? Pa še koga bom probu prpelat. Se vidmo 98%!

Živio,

naj me popravijo starejši člani, če se motim; čim pišeš v ta forum, si njegov član, torej imaš pravico teči pod zastavo TF, še več, moraš teči za nas..... Saj veš....srditi boji za krmežljavo odojče..... :wink:
Uporabniški avatar
 Bajsi
marathon napisal/-a:: .Oziroma aja sem se spomnil bajsija, da bi imel rad nekaj za v žilo.Ma je to najboljša zadeva, da ti zagifta žile ha,ha.

Helou!
Lepo, da se je vsaj nekdo spomnil Bajsija, notoričnega prašičeljubca (Prašič je kralj živali, dokler leva ne probam)!

V Dolsko me pa na žalost ne bo. 26.12. je božič :arrow: in naša ortokomunistična familjia že od pamtiveka praznuje ta zelo lep praznik. In, ker je prejšnji večer miza izdatno "podšprajcana" z jeklenimi I profili, je posledično moj želodec napihnjen kot balon. Torej odpade vsakršna težkofizična dejavnost.
No, ko se boste basali z njim, le pomislite na bogega Bajsija, ki si zaradi praznika nni prislužil vsaj en mali košček sladkega odojka.
Uporabniški avatar
 Dule
Bajsi napisal/-a:V Dolsko me pa na žalost ne bo. 26.12. je božič :arrow:

Božič je 25.12. tako da se ne boš pregrešil če prideš v Dolsko 26.12. :roll:

Tole z odojkom pa kaže da nas samo mamijo :o . No glavno da bo tek pa veeeeliko TF-ja tam 8) :D
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Ja jaz bom v Dolsko prišel ne glede na to ali bo pujsek ali ne.Samo, če ne bo prišlo kaj vmes.Ker mi je proga še kar všeč.Če pa bojo zašuštrali z organizacijo pa si bojo tako ali tako prislužili takoimenovane črne pike pri tekačih, ki vejo kaj je dobra organizacija tekov.In znajo ceniti dobre organizatorje že s tem, da se vračajo v velikem številu naslednje leto zopet nazaj.Do sedaj je bilo v redu, kaj bo naslednje leto pa bomo videli.
Že sedaj bom koga pobaral, da bi se mu prisedel za v Dolsko če ni prezgodaj.
ČAO!
Uporabniški avatar
 Bajsi
Dule napisal/-a:Božič je 25.12.

Helou!
Ja, res je! Datumi so zmeraj bili moja šibka točka.
Hotel sem povedat to, da na božični večer jemo, naslednji dan je božič in se cel dan in še pozno v noč nažira z vsem kar je bilo pripravljeni prejšnji dan. Posledično se moj želodec zdravi še cel teden.
Torej je 26. 12. popolnoma prezgodaj za fizične napore.
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!
Bajsi napisal/-a:...... nažira z vsem kar je bilo pripravljeni prejšnji dan. Posledično se moj želodec zdravi še cel teden.

Daj Bajsi, ne zvijaj se kot kaca iz primeza. :twisted: Saj v Dolskem ne pricakujemo tvojega najboljsega nastopa sezone. ;) Tam bo vazno, da bos dihal in gledal hkrati, ko bos pricapljal v cilj. :) In fizicna aktivnost naredi veliko prostora v zelodcu za nova prenaziranja. Tako ali drugace. :)
Torej, dragi Bajsi, se ti kar lepo namalaj 26.12 v Dolskem, da bo TF prisel do tistega prasicka. In ne zanasaj se, da bo drugih dovolj. NE! Vsak clan TF bo potreben, da bomo zmagali. :twisted:
Spostovani TF-jevci vsi v boj za tisto malo prase. (Resevanje vojaka Pujska PRESS)

lp, oranzni slon

p.s.: Eh, ironija usode, da jaz, kot znani islamski fundamentalist, delam reklamo za malo svince. :) :D Eh!
Uporabniški avatar
 Bor
Bajsi napisal/-a:
Dule napisal/-a:Božič je 25.12.

Helou!
Ja, res je! Datumi so zmeraj bili moja šibka točka.
Hotel sem povedat to, da na božični večer jemo, naslednji dan je božič in se cel dan in še pozno v noč nažira z vsem kar je bilo pripravljeni prejšnji dan. Posledično se moj želodec zdravi še cel teden.

BAJSIIIIIII.......ampak prasec čaka............

hehe
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 9

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA