prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 klatez
Vsi tisti "nesrečneži", ki ste si namestili na uro software verzijo 3.70, imate na voljo novo verzijo 3.90. Ker nekateri pravijo, da več napak kot je bilo v 3.70 skoraj ne more biti, se mogoče splača nadgraditi...

Jaz imam na uri še staro dobro verzijo 3.20, zato bom seveda počakal še nekaj časa, da vidim, kakšne otroške bolezni bodo tokrat...

https://buy.garmin.com/shop/store/fr310update.jsp

Changes made from version 3.70 to 3.90:

Fixed the rapid fire auto pause issues being seen with cycling
Fixed the countdown timer
Fixed an issue with custom workouts showing instantaneous pace instead of average pace
Fixed an issue with high alerts in custom workouts causing the activity not to upload to GC
Improved elevation gain and loss
Improved map drawing
Fixed issues with courses
Fixed issues with heart rate zones
Fixed an issue with the naming of custom workouts
Fixed an issue with locations being deleted after updating software
Fixed the odometer not accruing mileage
Fixed an issue where lap times were always recorded in whole seconds
Fixed an issue with the Avg Lap data field showing incorrect data. Now, the Avg Lap time field shows the average times of completed laps
Fixed an issue with the device reporting an incorrect GPS version
Made a change to fix the swim setting not being retained after sport change
Uporabniški avatar
 Snoopy
Zdravo,

jaz oklevam med nakupom 310XT in 405HR.
Glede na to da vidim da poznate obe, katero bi bolj priporočali?
Katera se manj kvari oz ima manj bug-ov?
Hvala!
Uporabniški avatar
 Biz
3.70 mi je zmešal jezike in sem komaj uspel zadeve poštimati, drugače je pa b.p.

Naj raje kakšno novo funkcijo uvedejo, ne pa ves čas samo popravke...
Uporabniški avatar
 tabonir
Snoopy napisal/-a:Zdravo,

jaz oklevam med nakupom 310XT in 405HR.
Glede na to da vidim da poznate obe, katero bi bolj priporočali?
Katera se manj kvari oz ima manj bug-ov?
Hvala!

Odločilno vlogo pri moji odločitvi za 310 XT HR sta imela trajanje baterije in velikost zaslona.
Baterija mi drži cca 2,5 tedna. Uporabljam jo za tek, na mesec pretečem 230-280km + cca. 3 tekme. Uro imam leto in osem mesecev. Z nakupom sem kar zadovoljen.
Občasne težave, o katerih je govora na forumu se pa v glavnem pojavljajo na vseh podobnih garminovih urah.
Uporabniški avatar
 ROSI64
Loni napisal/-a:A se še komu rosi? Mislim, da jo bo treba malo v Šenčur odnesti.

Ti si tolk aktivna, da še ura švica :lol: :lol:

Meni dela v redu. :D
Uporabniški avatar
 klatez
Pri nadgradnjah programske opreme v garminih velja biti previden.
Čeprav se trudijo, zadeve običajno niso dovolj stestirane.
In tako smo potem uporabniki tudi beta testerji.

Skratka - če ne opazite nobene pomankljivosti pri obstoječi programski opremi, potem ne nadgrajujte.
Uporabniški avatar
 ROSI64
klatez napisal/-a:Skratka - če ne opazite nobene pomankljivosti pri obstoječi programski opremi, potem ne nadgrajujte.

En dan prepozno si to napisal :bum: :( sem naredil nadgradnjo po navodilih, :hack: sedaj se pa noče več postavit, manjkajo mu črke pri napisih, če pa želiš v meni se obesi. :(
Ga nesem danes na servis.
Uporabniški avatar
 tabonir
ROSI64 napisal/-a:
klatez napisal/-a:Skratka - če ne opazite nobene pomankljivosti pri obstoječi programski opremi, potem ne nadgrajujte.

En dan prepozno si to napisal :bum: :( sem naredil nadgradnjo po navodilih, :hack: sedaj se pa noče več postavit, manjkajo mu črke pri napisih, če pa želiš v meni se obesi. :(

Iz katere verzije si nadgrajeval?
Na; http://connect.garmin.com/settings/device izberi "nastavitev naprave" izberi željen jezik in ga pošlji v napravo.

To je pri meni rešilo probleme pri nadgradnjah nekaterih prejšnjih verzij. Mislim, da ne rabiš hodit na servis!
Uporabniški avatar
 bor©
ROSI64 napisal/-a:

Meni se je enako zgodilo pri nadgradnji na 3.90. Zadevo sem rešil z resetiranjem (hkrati pritisneš in držiš tipki mode in lap/reset) in kasneje ponovno poslal slovenski jezik v napravo. Upam, da ti uspe.
Uporabniški avatar
 klatez
Ključen problem pri teh nadgradnjah je, da ni več mogoče instalirati nazaj prejšnje (stare) verzije programske opreme. Včasih se je dalo in uporabniki so bili precej manj nezadovoljni...
Uporabniški avatar
 Biz
Moj Garmin 310xt je pa v zadnjih dneh začel z nenavadno prakso zamrznitve, takoj po tem, ko ga prižgeš, in sicer v stanju pozdravnega zaslona. Ugotovil sem, da se temu izognem, če ga postavim v servisni meni, vendar pa pri naslednjem vklopu sledi zopet isti problem. Tudi nalaganje na računalnik ni bilo normalno, in sicer je nalagal celo zgodovino iz ure, ne le zadnje neprenešene zadeve.

Kaj sem storil? Izvedel sem brisanje osebnih podatkov na uri (to storiš tako, da se nekaj časa igraš s tipkami in pritiskaš vse možno :oops: , potem pa upaš, da te vpraša, če bi rad brisal uporabniške podatke :bum: )

in

nadgradil na verzijo 4.2 :hack:

Sedaj spet deluje b.p. :juhuhu:

Mogoče komu pomaga....
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 16

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA