Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

KidrocK napisal/-a:Moram priznat da me tale zadeva mika, prosil pa bi za nekaj informacij (če mi lahko nekdo pomaga :) )
kakšna je proga ? asfalt, makedam,..?
ali je možno imeti spremstvo ?

Hvala za informacije.

Kid

Proga je vse od makedama do asfalta, včasih tudi snežna. Mislim, da je nekje pol-pol. :wink: Drugače pa je malo gori-doli, ampak nikjer ni kakšnega hudega brega.
Spremstvo imaš lahko, vendar po večini kjer se teče se z avtom ne moreš peljati tako, da si odvisen od dogovorov kdaj in na katerem križišču se dogovoriš, kar pa je lahko logistično kar pestro. Druga opcija pa je spremljevalec-kolesar, ki lahko ob tebi kolesari (zaradi makedama - MTB kolo)...

Ti pa spremstvo močno svetujem, ker na okrepčevalnice na tem teku se ni za zanašati. :wink:

Toliko na hitro... :D
Mene tudi mika..Nisem še tekla v Istri. Mislim sicer brez suporta in celotno razdaljo..to je prava zmaga, da jo sam premagaš. Bojim se le mraza v Dolini "smrti" :lol:

Se bo treba odločiti, kmalu..glede na to, da je organizacija bolj slaba (tako mi razlagate), mi ni jasno, zakaj tale gigantska prijavnina?????
Tilcara napisal/-a:Kid hvala za prijaznost :D

Najprej se moramo izpogajati za nižjo ceno :wink: 40 eur se mi zdi pretirana cena za to varianto :roll:

E,Tilcara..nič ne bo od pogajanj,organizator vztraja pri svojem.
Torej,40 % višja prijavnina...35 eur /pravočasna prijava in nakazilo...oziroma 40 eur.
Ni nobenih sponzorjev in celotna zadeva sloni na peščici entuzijastov...vse se podražilo,. prijava pa stroške organizacije ustavi na pozitivni ničli.
Ni nobenih popustov za skupinske prijave...vse je zasnovano na "vzemi ali pusti".
Tilcara,lepo bo dej...mene pač niso prepričale določene razlage...in bom ta dan drugje.
Vse nadaljnje polemike z organizatorjem,ki so mejile na nivo žaljivk,ne nadaljujem več..škoda prijateljstva.
Jaz tudi ne grem, čeprav sem bil že odločen da grem :(

Po pripovedovanju tistih, ki so tam že tekli, se temu težko sploh reče tek; kurc, neki ti pa morjo za tak denar nuditi, meni osebno predvsem to, da poskrbijo da se ne izgubljaš in da ti na vsako urico pripravijo vsaj ledeni čaj :drink če že toplega ne poznajo...

Bom si naredil 'Gorenjsko v mojem srcu'', bo prav tako luštno :D :D
gasperd napisal/-a:Jaz tudi ne grem, čeprav sem bil že odločen da grem :(

Po pripovedovanju tistih, ki so tam že tekli, se temu težko sploh reče tek; kurc, neki ti pa morjo za tak denar nuditi, meni osebno predvsem to, da poskrbijo da se ne izgubljaš in da ti na vsako urico pripravijo vsaj ledeni čaj :drink če že toplega ne poznajo...

Bom si naredil 'Gorenjsko v mojem srcu'', bo prav tako luštno :D :D

:clap:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA