prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Tudi jutranji tek TORKOVEGA druženja je uspel, prijetno so me presenetila dekleta Romana,Johana in Barbara tako smo Igor,Zvone,Tone,Blaž in Lado imeli res prijetno družbo. Skupaj smo obdelali L.M. in runda je minila kot bi mignil. Se dobimo naslednji TOREK ob 16 uri na 12,3 km dolgi progi. LP Tekač 007.....
Danes smo tekli v malo kislem vremenu ampak za tek, kar primerno. Zbralo se nas je 11....2x Alpner st.in ml.,Tomaž, Sebo,Andrej,Tone P. Lado,Barbara,Joha...ups...Ivanka se opravičujem,Tinkara in novi na tekaškem druženju Robert Jeglič...se vidimo nasledni torek. PS Sandra upam da so slikce uspele.
Prvič na skrajšani progi, moram priznati, da mi je daljša bolj všeč, toda tudi ta krajša je super, vsekakor hitrejša, :wink:
Sandri je nekaj fotk uspelo:
Slika
Slika
Slika
PS: Niso nevem kaj, je rekla, da smo bili prehitri. :lol:
Igor A.je odtekel rundo dva torka zaporedoma v času 56:12 seveda zimsko progo, tekli smo še Lado,Tone P., Zvone,Robert in Fani A. Prvi in zadnji km so potekali v megli osrednji del proge pa v jasnem vremenu.....LP Tekač 007
Današnja RUNDA je bila nekaj posebnega Alpner je zamudil po dolgem času in tekel rekord krajše runde 50:47... Klemen J. je startal prvi, ker so ga v Stranjah čakali njegovi varovanci in se pridružili naši skupini v kateri smo bili Tinkara, Barbara,Sebo,Andrej,Lado,Tomaž in malo za nami povratnik na rundo Bojan B. O vremenu pa nebi... ampak dalo se je teči. Na sledji torek bom namojo žalost upravičeno manjkal.
Ravnokar odtekel rundo - zmeril natanko 13, 02 km. Ob prvem Sandrinem posnetku sem se pošteno nasmejal..."Žan pride z busom, Žan pride z busom!..Žan pride z busom...Tomaž pa..."aaaaa"??? :lol: Sicer pa je Igor dosegel zavidljiv čas, kapo dol!
  • 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 63

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA