Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 zvone
Pozdravljen/a!

Slika

Ker sem zaspal, od trekkinga DGD ni bilo nič, sem "preklopil" na varianto "B":
4 čudovite poti na Golico (Koralpe)

Včeraj mi je, od jutra do teme, uspelo preteči/prehoditi 4 čudovite poti na Golico (Koralpe). Prva pot (navzgor) od Brandla. Druga pot (navzdol) mimo koče Grunnager. Tretja pot (nazgor) mimo koče Huhnerztutz. Četrta pot (nazdol) mimo koče Boden.

Greben masivne in izjemno razgledne gore Golica se razteza od severa proti jugu. Je sestavljen iz več manjših grebenov po katerih so speljane številne poti. Številne gozdne poti pa so "raj" tudi za kolesarje.

Bilo je res čudovito.

Poglej ostale slikce na: https://picasaweb.google.com/1110213173 ... 17mf8bvnVg

Oziroma na: http://zvone.blogspot.si/

Lep pozdrav! Zvone
Nazadnje spremenil zvone, dne 13 Nov 2011, 11:14, skupaj popravljeno 2 krat.
Uporabniški avatar
 zvone
Vreme napisal/-a:Zaspal :shock: 4x na Golico, mimogrede pa še naredi 251 fotografij, saj človek ne ve kaj bi rekel!!

Bravo Zvone, čudovito!! :laola

Hvala Rajko!

Velika "korekcija": 2 x gor in 2 x dol ( 4 poti) ter "povezava teh poti".

Torej sem "tako kot ti - rekreativec" z (mogoče) nekoliko več "poguma".

Drži se in lp. Zvone

P.S. Koliko slik "nisem dal gor " -naj bo skrivnost
 klas
Ojla Zvone, čestitke tudi tebi za Golico! :clap: :clap:
Odlična in domiselna kombinacija oz. povezava.

Malo jo poznam, tole goro...ampak slikce...da si ob njih oči spočijejo in duša vriska.

Res se tudi jaz sprašujem, kako ti to uspeva, meni namreč niti v sanjah ne bi...rad bi enkrat videl :)

Gremo torej novim pustolovščinam naproti ... :idea:
Uporabniški avatar
 zvone
klas napisal/-a:Malo jo poznam, tole goro...ampak slikce...da si ob njih oči spočijejo in duša vriska. :

Hvala Janez!

Tako je kot praviš, " v živo" pa je še (stokrat) lepše! Zelo ti priporočam (tudi kolesarsko (extremno)turo bi se dalo speljati...).

klas napisal/-a:Res se tudi jaz sprašujem, kako ti to uspeva, meni namreč niti v sanjah ne bi...rad bi enkrat videl :) :

Ja, čas bi že bil, da kakšno "ušpičiva skupaj"!

Drži se in lp. Zvone

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA