prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Pogledal sem na spletno stran in sem našel le rezultate 2009/10. Zanima me če bodo ali pa so kje objavljeni rezultati lige 2010/11. Čeprav se lige nisem redno udeleževal, včasih pa sem se celo pozabil vpisati, me vseeno zanimajo.
Še 2 tedna !! Trenirajte, tekač007 je letos hiter kot blisk, tudi Jana Strahiničeva se ne da, letos je od hu.... :twisted: . Po rezultatih, tudi Uroš Čirovič zelo pridno trenira.
Kaj imajo ti trije skupnega. Že dve leti zapored so nepremagljivi, jim letos tudi uspe?? :wink:
Milk: rezultatov nisva objavila, imam pa vse doma, povej ime in priimek in ti sporočim.
Tomaž ne nakladaj, danes sem po dolgem času tekel na Sv. Primoža in dosegel čas okoli 30 minut....kot blisk lepo te prosi me je letošnja sezona že totalka izčrpala, za to sem v fazi počitka in delam vse zelo počasi, kot prapeva Adi Smolar tečem zelo počas......LP Tekač 007
Ej vidva, a pozabljata, da sem tukaj tudi jaz :lol: :lol: :twisted: .

Za vse, ki nama pošiljate maile in ki naju kličete, da bi se radi prijavili na ligo, sporočava, da PRIJAVE niso potrebne, štartnine ni, le dobra volja in topla oblačila :lol: .
Lahko tečete ali hodite, imate palice ali ne, to NI tekma, to je zimsko druženje oz zimska liga, ki že v tretje dajemo poudarek na druženju.

Najboljše je povedal OLSON:
Meni je vseeno, ali pridem gor v 21 min ali pa v 26, glavno je, da ko pridem gor, da vidim še 20 meni podobnih in zgaranih ljudi, ki imamo podobne misli in nas druži tek. :laola
Jutri dan D za tretjo zimsko ligo. Štart ob 9:00 pri Lovskem domu - Vegrad. Opozorilo: začetek makadamske poti proti Sv. Primožu je v delu, zato avtomobile ni možno puščati ob vznožju, ampak jih je potrebno peljati na parkirni prostro pred CALCIT ali še 100m naprej do gostilne Planinski orel, hvala za razumevanje.
Se vidimo, lp zimska liga
Nazadnje spremenil cvalenti, dne 26 Nov 2011, 13:57, skupaj popravljeno 1 krat.
V dolini megla, od *umivalnika* naprej pa sonce :clap: udeležba odlična :D parkirišče spodaj polno ker se cesta dela :laola Pero kot vedno vstal ob 4 :-- Muc sem te pogrešal, ker je Francl rekel, da morda prideš :drink tudi Loni in Marjan prisotna :laola prvi je bil tako hiter, da sploh nismo vedeli da je to že to :clap: Lado in Viharnik tam kot ponavadi :juhuhu: Olson in ostale legende :clap: kapo dol :laola čestitke vsem :-- tudi vremenu

LP Andrej
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 14

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA