vaše tegobe, vprašanja, nasveti in odgovori - o preventivi in kurativi...

Moderator: Z*

Uporabniški avatar
 Jurčič
ja, tut jst sm se malo pozanimal glede dohtarjev...imal sem tudi poskodovano koleno in sem dobil tu na nete eno stran (http://www.sports-med.eu/)..ta mi je svetoval dr. Veselkota in pa dr. Hussenia v NM...baje je pa se tale Sajovic v Celju dobr...zdej odvisn, ce mas veze al ne...ce jih nimas je najboljs it v privat ambulanto in te potem prej sprejme tam na vrsti....Sajovic vem, da jo ima nekje pr Celju....
 batke
andrejl napisal/-a:Fuchs fizioterapija, samoplačniško...

malo pobrskaj po netu, če te zanima. jaz sem bil zelo zadovoljen.

a fuchs lahko pomaga za koleno ? ker on je fizioterapevt..in vprasanje ce zna toliko kot otroped????
Uporabniški avatar
 areh
Mene je 2009 Celju operiral dr.Sajovic. Rekonsstrukcija križne vezi +meniskus. Koleno je bilo pred operaceijo hin, sedaj je ko novo. Lahko počnem vse-kolesarim, tečem, hodim-tečem po hribih, igram košarko,....ne vem, če si nebi v stanovanju njegovo sliko nekam obesu :lol: skratka kapo dol.
lpA
ps Operiran sem bil po redni poti, oziroma sem "slučajno" naletel nanj.
Pozdravljeni!
Vem, da je tema skoraj čisto druga, vendar tudi js vseeno iščem otropeda, vendar za zapestje:)
Pri osebnemu zdravniku sem dobila napotnico za ortopeda zaradi stare poškodbe in trenutno bolečega zapestja.
Ker vem, da se veja znotraj ortopedije tudi deli, me zanima, če kdo pozna kakšnega ortopeda, ki se '"okvarja'" z zapestji?
Najlepša hvala za pomoč!
Lep dan!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA