prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
 skorc
Tudi jaz imam iste težave z zmrzovanjem. Sem tudi vse brisal, ni pomagalo. Finta s servisnim menijem je delovala nekaj časa. Sedaj mi je odpovedala še ena navigacijska tipka. Če mi na 405-ki ne bi crknila baterija bi 310-ko dal na ponk in po njej vžgal z taveliko macolo.

Kakšne izkušnje z GEOSET-om in uveljavljanjem Wigglove garancije? Se, da direktno pri GEOSETU uveljavljat ali mora iti preko Wiggla?
Uporabniški avatar
 bor©
skorc napisal/-a:Kakšne izkušnje z GEOSET-om in uveljavljanjem Wigglove garancije? Se, da direktno pri GEOSETU uveljavljat ali mora iti preko Wiggla?

Vsa pohvala Geosetu! Jaz sem napravo kupil v Avstriji in sem lahko uveljavljal garancijo pri Geosetu. Če pa si pogledaš splošne pogoje pri Garminu, boš videl, da bi moral uveljavljati garancijo v državi kjer si kupil uro. Servisna podpora v SLO 1A!
Uporabniški avatar
 ROSI64
tabonir napisal/-a:
ROSI64 napisal/-a:
klatez napisal/-a:Skratka - če ne opazite nobene pomankljivosti pri obstoječi programski opremi, potem ne nadgrajujte.

En dan prepozno si to napisal :bum: :( sem naredil nadgradnjo po navodilih, :hack: sedaj se pa noče več postavit, manjkajo mu črke pri napisih, če pa želiš v meni se obesi. :(
Ga nesem danes na servis.

Iz katere verzije si nadgrajeval?
Na; http://connect.garmin.com/settings/device izberi "nastavitev naprave" izberi željen jezik in ga pošlji v napravo.

To je pri meni rešilo probleme pri nadgradnjah nekaterih prejšnjih verzij. Mislim, da ne rabiš hodit na servis!

Izkazalo se je, da je bilo potrebno it na servis. Uro mi bodo namreč zamenjali z novo. :D
 skorc
Mojega sem tudi nadgradil na 4.20. Še vedno je nestabilen, zmrzuje, tipka pa deluje tako kot se tji zazdi... včasih ja, včasih ne. Iz Geoseta so mi odgovorili, da jim ga lahko pošljem... tako, da bo res moral it.
Uporabniški avatar
 ROSI64
Meni so napravo zamenjali z novo, :clap: včeraj dvignil.
Sedaj imam spet eno leto garancije. :D

Moram javno pohvalit podjetje GEOSET DO.O. :clap: , jaz imam z njimi samo dobre izkušnje. Sem pa pri njih že kakšnih 6-7 let.
Mi še na misel ne pride, da bi kupoval naprave v tujini, saj je pri tem prihranek le na začetku.

Prišel domov, jo registriral na netu, jo nadgradil na 4,20, naložil jezik slovenščina,...
nastavil uro (uporanik, polja, ......)

Trenutno deluje vse - doma, :D za kar je namenjena :lauf: pa jo preizkusim danes.
Uporabniški avatar
 klatez
ROSI64 napisal/-a:Meni so napravo zamenjali z novo, :clap: včeraj dvignil.
Sedaj imam spet eno leto garancije.

Kaj te naprave nimajo več dve leti garancije? Vsaj moja jo ima...

ROSI64 napisal/-a:Moram javno pohvalit podjetje GEOSET DO.O. :clap: , jaz imam z njimi samo dobre izkušnje. Sem pa pri njih že kakšnih 6-7 let.
Mi še na misel ne pride, da bi kupoval naprave v tujini, saj je pri tem prihranek le na začetku.

Geoset oz. Garmin globalno ima dobro garancijsko politiko. Še bolje pa bi bilo, če garancije sploh ne bi bilo potrebno uveljavljati. :roll:
Drugače pa mislim, da tudi pri nakupu v tujini velja garancija pri nas (vsaj v EU če ima ura evropsko garancijo). Je pa bila vsaj v preteklosti razlika v trajanju garancije - če je bila kupljena pri nas je imela dve leti garancije, če v tujini pa eno leto.

ROSI64 napisal/-a:Prišel domov, jo registriral na netu, jo nadgradil na 4,20, naložil jezik slovenščina,...
nastavil uro (uporanik, polja, ......)

Zakaj pa si nadgradil? Katero verzijo pa je imela naprava naloženo, ko si jo dobil?
Sam zaenkrat na novejše od verzije 3.20 ne bi namestil...
Uporabniški avatar
 ROSI64
klatez napisal/-a:Kaj te naprave nimajo več dve leti garancije? Vsaj moja jo ima...

Zakaj pa si nadgradil? Katero verzijo pa je imela naprava naloženo, ko si jo dobil?
Sam zaenkrat na novejše od verzije 3.20 ne bi namestil...

Ima dve leti :bum:

Avtomatično sem nagradil na 4.20, nisem pa pogledal katera verzija je bila gor. Pri prejšnji sem imel 3.20.
Nagradil sem pa bolj zaradi radovednosti, ker pri prejšnji uri se je ob nadgradnji popolnoma zmedla in so mi jo zaradi tega zamenjali. Sedaj pa, na prve oči dela vse. Bo pa čas pokazal svoje na terenu. Poročam.
Uporabniški avatar
 bor©
tabonir napisal/-a:Na voljo je nova verzija softwara 4.2!
https://buy.garmin.com/shop/store/fr310update.jsp

Razlika med 3.9 in 4.2 bi naj bila samo:
"Resolved GPS acquisition issue",

Mene pa takoooo prsti srbijo za tole nadgradnjo, čeprav sem se komaj rešil pri nadgradnji na 3.9. Stvar je v tem, da ura po vklopu potrebuje par minut da najde satelite in je to čakanje malo moteče. Prejšnja 310ka teh težav ni imela. Najbrž bi nadgradnja "Resolved GPS acquisition issue" to rešila.
Uporabniški avatar
 bor©
klatez napisal/-a:Če imaš nameščeno 3.9, potem po moje z nadgradnjo na 4.2 ne bo nič slabše:
https://forums.garmin.com/showthread.php?t=23647

Težava s sateliti pa bo rešena.

Jupiii, nadgradnja uspela in tudi rešila težavo s sateliti. V trenutku jih najde in pokaže točnost na nekaj metrov. Tokrat sem pred nadgradnjo spremenil jezik v angleški, da se ne bi ponovila stara zgodba. Priporočam, da to storite tudi ostali pred nadgradnjo.
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 16

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA