Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

ero napisal/-a:aja, da ne pozabim čestitati obema izžrebanima izmed vseh, ki ste se pofočkali pod članek :)

srečna nagrajenca sta mušnica in NeMiran - čestitamo in uspešen maraton v Crikvenici :!: :!: :!: :!:

Hvala, Ero - lepo poskrbite, da ne bom čisto nehala teči, bom raje tiho v prihodnje :ignore:
No, ta pravi copati so se sedaj našli, da ne bodo spet podplati boleli kot na Sladkih 6 kjer so potem moje prve Mizunke romale v kanto :lol: :lol:
Se vidimo naslednji vikend, moj trening bo ta teden na plesišču :P
mušnica napisal/-a:
ero napisal/-a:aja, da ne pozabim čestitati obema izžrebanima izmed vseh, ki ste se pofočkali pod članek :)

srečna nagrajenca sta mušnica in NeMiran - čestitamo in uspešen maraton v Crikvenici :!: :!: :!: :!:

Hvala, Ero - lepo poskrbite, da ne bom čisto nehala teči, bom raje tiho v prihodnje :ignore:
No, ta pravi copati so se sedaj našli, da ne bodo spet podplati boleli kot na Sladkih 6 kjer so potem moje prve Mizunke romale v kanto :lol: :lol:
:P

Mizunke so znane po tem vsaj pri meni), da jih je potrebno fajn udelat,(cca 70-80 km) pečejo podplati, šele potem služijo (cca 70-80 km). Ni jih potrebno vrčt v kanto, ampak počasi po malo vdelat. Asics pri meni nima teh problemov, lahko bi šel iz trgovine na maraton.
Čestitam za nagrado.
prijavljen na 42 km :!: pa moja boljša tretjna na 21, najboljša triletna tretina gre z nama :D
rezerviral sem polpenzion v hotelu International, se pravi na štartu. s Ksenijo iz agencije Via Mea sem se dogovoril, da bom štertnino plačal ob prihodu v hotel.

Le zakaj bi plačeval "soud več", ko pa lahko plačaš na štartu, spet ta gorenska :clap:
NeMiran napisal/-a:Ero hval za čestitke. Mislim da bo tole res en prav super tek. Se že veselim.

Pozdrav tudi vsem ostalim, ki niste imeli sreče pri žrebu (tudi jaz je ponavadi nimam) in boste vseeno šli na ta tek.

Tudi moje čestitke obema!
Se vidimo!

LP, vencelj
Smještaj sudionika maratona- upiti i rezervacije na mail adresi: info@via-mea.com

HOTEL INTERNATIONAL CRIKVENICA
**http://www.jadran-crikvenica.hr/sadrzaj.asp?ident=32&lng=hrv noćenje s doručkom 15,50 € po osobi u dvokrevetnoj sobi / polupansion 18 € po osobi / boravišna pristojba 4,50

PANSION MUDRAŽIJA CRIKVENICA
***http://mudrazija.com/index.html noćenje s doručkom 15 € po osobi + boravišna pristojba 4,50 kn
Čestitke izžrebancema! Mene izredno mika, da bi odtekel svojo prvo polovičko. Sicer sem imel do sedaj najdaljši tek 15 km po razgibanem terenu. Mi lahko kdo prosim predlaga kakšni naj bodo moji teki v tem tednu do maratona glede na moje skupne kilometre (glej spodaj). Ne gre mi za čas, samo da pretečem. Morda še to: včeraj pretekel 11 razgibani teren, predvčerajšnjim 13 (od tega 10km tempo - za moje razmere seveda). Če sem zgrešil temo, se opravičujem.

Lp, bor©
bor© napisal/-a: Mi lahko kdo prosim predlaga kakšni naj bodo moji teki v tem tednu do maratona glede na moje skupne kilometre (glej spodaj). Ne gre mi za čas, samo da pretečem. Morda še to: včeraj pretekel 11 razgibani teren, predvčerajšnjim 13 (od tega 10km tempo - za moje razmere seveda). Če sem zgrešil temo, se opravičujem.

Lp, bor©

Vsak drugi dan za tretjino zmanjšaj km, srednji del treninga pa opravi v tempu tekme, izjemoma 10 s/km hitreje.
Npr. danes še 18 km, potem vsak drug dan na 12, 8, 6, 4 km :D
Vsak drugi dan za tretjino zmanjšaj km, srednji del treninga pa opravi v tempu tekme, izjemoma 10 s/km hitreje.

Npr. danes še 18 km, potem vsak drug dan na 12, 8, 6, 4 km :D

18 :shock: , pol pa direkt v toplice za dva tedna :!: Grem vseeno probat svoj dolžinski rekord podret. Hvala za nasvet. Če me kolena po današnji 18ki ne izdajo, sem pripravljen na svojo prvo polovičko.
bor© napisal/-a: 18 :shock: , pol pa direkt v toplice za dva tedna :!: Grem vseeno probat svoj dolžinski rekord podret. Hvala za nasvet. Če me kolena po današnji 18ki ne izdajo, sem pripravljen na svojo prvo polovičko.

Čim manj če-jev :D
Bodi prepričan vase. 8)
Življenje je lepo :lol:
Toplice ti po tekmi pripadajo. Podari si lepo nagrado :bum:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA