Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 ROSI64
23.dan "ni dneva brez teka" 8,71km :D

Se pozna že napredek: :D
1.dan 28.10. dolžina 2,3km tempo 7:19min/km pogovorni tempo
23.dan 19.11. dolžina 8,71km tempo 5:31min/km pogovorni tempo

Predvsem sem vesel, da lahko tečem in da se je zdravljenje kot kaže splačalo z dobrima dvema mesecema pavze. :D Tečem brez problemov. :D
Uporabniški avatar
 banANA
Sem se šla ven na mrz mal pogret ... In je pasal, samo odločit se je bilo malo bolj težko. Ja, včasih se je sam s sabo najtežje zmenit. :lol:

Sem ujela še dnevno svetlobo, čeprav sem jo nazajgrede že kar lovila. Za hitrejši tempo je poskrbela še megla, ki mi je dovoljevala le par 10m vidljivosti. Me je malo skrbelo za moja pljuča (-2 st. C), ampak za enkrat vse vredu.

Zdaj pa lepo na toplem, s skodelico vroče čokolade ... mmmmmmm .... :P
Uporabniški avatar
 Vreme
bor© napisal/-a:Avstrijskih 18 ob Muri. Lepo je šlo, le levo koleno nekaj škriplje... Moj najdaljši tek doslej :D Hvala za motivacijo ZdravC :clap:

Bravo, super!! :laola

Kje pa tečeš ob Muri?? Predvidevam,da tvoji Avstrisjkh18 ni enako mojim 8)

Se lahko kdaj zmeniva, pa odtečeva skupaj, kakšen kilometrček :wink:
Uporabniški avatar
 bor©
Vreme napisal/-a:
bor© napisal/-a:Avstrijskih 18 ob Muri. Lepo je šlo, le levo koleno nekaj škriplje... Moj najdaljši tek doslej :D Hvala za motivacijo ZdravC :clap:

Bravo, super!! :laola

Kje pa tečeš ob Muri?? Predvidevam,da tvoji Avstrisjkh18 ni enako mojim 8)

Se lahko kdaj zmeniva, pa odtečeva skupaj, kakšen kilometrček :wink:

Jaz sem Mure bolj malo videl. Od teh 18, jih je bila večina od mojega doma do Mure. Z veseljem se pripeljem v Sladki vrh in ga mahneva čez Muro. Na connectu vidim, da so tam zelo lepe tekaške poti.
Uporabniški avatar
 Vreme
Da ga bova mahnila čez Muro bova morala počakati do pomladi, ko bo brod spet začel voziti. Lahko pa ti pokažem kje laho tudi ti tečeš ob Muri :wink: Sicer ne vem kje tečeš, ampak včasih tečem tudi TUKAJ, bi se iz tega dalo še kaj razvit, tudi daljšega.

Sicer pa sta tukaj še dva Šentiljčana, ki pa se le redkokdaj javljata... trenirata na skrivaj :mrgreen:
Uporabniški avatar
 bor©
Vreme napisal/-a:Da ga bova mahnila čez Muro bova morala počakati do pomladi, ko bo brod spet začel voziti. Lahko pa ti pokažem kje laho tudi ti tečeš ob Muri :wink: Sicer ne vem kje tečeš, ampak včasih tečem tudi TUKAJ, bi se iz tega dalo še kaj razvit, tudi daljšega.

Sicer pa sta tukaj še dva Šentiljčana, ki pa se le redkokdaj javljata... trenirata na skrivaj :mrgreen:

Pri tem teku si po 750m tekel mimo moje hiše :D V smeri Dveri-Pax tečem večinoma :D Ali pa še raje zavijem pri Gaubeju levo in takoj desno po hribčkih Poličkega vrha. Res lepa pot in manj prometna (TUKAJ). Ko boš spet tekel v Šentilju mi prosim javi. Zelo bom vesel družbe, ker vedno tečem solo :(
 skorc
Jaz sem pa poleg klasike po podgorjanksi cesti zakrožil še en krog po brežiški vrbini... Cev od kamele je zamrznila na 28. kilometru... pa je vseeno padlo slabih 50. :) Naj se sezona začne... :laola
Uporabniški avatar
 Vreme
bor© napisal/-a:
Vreme napisal/-a:Da ga bova mahnila čez Muro bova morala počakati do pomladi, ko bo brod spet začel voziti. Lahko pa ti pokažem kje laho tudi ti tečeš ob Muri :wink: Sicer ne vem kje tečeš, ampak včasih tečem tudi TUKAJ, bi se iz tega dalo še kaj razvit, tudi daljšega.

Pri tem teku si po 750m tekel mimo moje hiše :D V smeri Dveri-Pax tečem večinoma :D Ali pa še raje zavijem pri Gaubeju levo in takoj desno po hribčkih Poličkega vrha. Res lepa pot in manj prometna (TUKAJ). Ko boš spet tekel v Šentilju mi prosim javi. Zelo bom vesel družbe, ker vedno tečem solo :(

Ha, zlo podobno ideja, pa drugič. :D Sicer pa bova midva skupaj šla tečt, ko bom delal intervale, sam tečem daleč od tvojega tempa :mrgreen:
Uporabniški avatar
 Lucifer
Po dolgem času spet na tem forumu. Gradnja bajte, majhno dete, zdej smo s tahudga vn in evo mene zopet v pajkicah. Že nekaj dni tečem večinoma klance in mi gre presenetljivo dobro, pretečem tud najstrmejše dele. Recimo Tromeja, pa Vršič, Sleme...Bega me edino to, da me pri teku po ravnini boli koleno ko vrag, v klanec te tegobe ni, kljub temu da tečem tudi s klanca.
No ja glavno, da smo nazaj. Se vidmo se beremo, hajde lep preostanek dneva.
LP Lucifer
  • 1
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 231

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA