Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 Harsh
Pozdravljeni!
Ali kdo ve, če se da štartno številko dvigniti v Palmanovi na dan pol-maratona?
Hvala
Uporabniški avatar
 Radolca
se da. jaz sem jo do sedaj vedno dvignil v nedeljo zjutraj pred štartom
 jmuha
mene pa zanima, če rabi kdo prevoz do Palmanove. S kolegom greva in imava še 2 olaca - stroške si pa razdelimo

Jani
Uporabniški avatar
 RoKo
Tekačica iz Sežane (deloma iz Ljubljane) potrebuje na dan Palmanove prevoz iz MARIBORA.(službene obveznosti)

040 738 650 (INGRID) ali meni na ZS.

Hvala.
Uporabniški avatar
 Bosti
Živjo,
zanima me, če je še kdo poslal izpolnjeno prijavnico na oglaševani email naslov, jaz sem to naredil pred parimi dnevi, pa zaenkrat ni še nobenega odgovora, na listi prijavljenih pa me tudi ni.

Lp
Uporabniški avatar
 lonely
Bosti napisal/-a:Živjo,
zanima me, če je še kdo poslal izpolnjeno prijavnico na oglaševani email naslov, jaz sem to naredil pred parimi dnevi, pa zaenkrat ni še nobenega odgovora, na listi prijavljenih pa me tudi ni.

Lp

Pošlji še enkrat
info@espalmanova.it

ime,priimek,naslov,mail,spol,starost....v naslovu Iscrizione maratonina di Palmanova
Na koncu...Grazie
To je to...,nekaj mojih prijateljev je naredilo tako..dobili pootrditveni mail.
Uporabniški avatar
 s:k
Da še tu napišem, da bo bolj pregledno.

Na avtobusu do Palmanove (in nazaj) imamo še nekaj prostora (cena je 10 EUR in bo v primeru več prijavljenih še nižja). Štartamo pa iz Cerknice in sicer ob 7:00 iz avtobusne postaje. Vabljeni, da se nam pridružite. Poberemo lahko tudi interesente na poti (na Uncu na parkirišču pred vhodom na avtocesto ali v Postojni na črpalki na Ravbarkomandi in še kje po poti.

Poleg tega pa imamo tudi eno prosto mesto za tekača/tekačico.

Vprašanja in prijave mi lahko pošljete na ZS.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA