Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

A so že rezultati? Men jih ne pokaže.
Drugače pa ja...je bilo super. Lepo vreme (sicer med tekom ne). Mi je kar malo žal, da se nama je tako mudilo v to megleno Lj.
Na štartu nas je pozdravil sonček in na srečo tudi megla kasneje ni mogla pokvariti tega vzdušja :clap: . Žalostna, ker moj dragi zaradi poškodbe ni tekel, vesela PB :wink: . Še vedno pa pogrešam WC jčke na štartu :oops: :wink:
No, pa mi je le ratal it v Palmanovo...

Super dan v super družbi! :D Če dodam še sonce, katerega v naših koncih nismo vidl že en čs in super tek (tokrat se mi je res vse izšlo) se bo slišal pa že kičasto! :P :D

Čestitke vsem za dobr tek in rekorde, katerih tudi tokrat ni manjkalo! :clap: 8)

Z nekaterimi smo se po dolgem času vidl, ene sm pa na žalost zgrešu... čist prehitr je minil tole! :P
roky1 napisal/-a:5r002 čestitke za za res super rezultat!!! :laola
Meni pa nekako noge niso stekle in tokrat nisem bil najbolj zadovoljen. Bo pa drugič boljše! :D

Škoda! :( Sem nekajkrat pogledal nazaj in upal da boš blizu... v ciljni ravnini bi šlo tko verjetno še hitrej!

Upam da se vidmo že naslednji vikend v Crikvenici (če se odločim za ta tek), kjer ti bo sigurno šlo bolš! ;)

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA