Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Ojla sotekači in sotekačice! :wink:
Spet je en super tekaški dan za nami in dobre volje ni manjkal.
Sam prihod na prizorišče je bil letos z avtom, kar je pomenilo skoraj tik pred zdajci,
ker je bila res nora gužva takoj po izvozu z avtoceste.
Sama prijava oz. plačilo pa res neverjetno hitro in že smo bili ready za štart,
sicer jaz ne bi bil jaz če ne bi spet zadnje minute lezel čez ograjo ampak takle imamo! :wink:
Pred štartom še mal čveka potem pa gasa...začetek kr mal prehiter ampak ko sem enkrat ujel skupinico petih Italijanov sem jih probal držat tja do 15 km...potem se je pa začelo neželjeno bremzanje vse do cilja in mimo so švigali sami znani obrazi, kot da bi jih čakal na bus postaji haha...ampak v cilju pa itak zadovoljen in vesel nad časom....sicer bi me kdo lahko mal brcnil vmes za tistih 10 sekund ampak, kaj bomo pa počeli drugo leto. :wink:

Čestitke vsem za res odlične rezultate in še enkrat več...TF je zakon! :clap: :laola
Pašta party uspel, čvek itak in že narejen plan za Palmanovo 2012...štartam na levo :-- ...see ya :clap:
Obivankenobi napisal/-a:Ja, evo še moje kratko poročilo iz mojega 4. nastopa v Palmanovi... :D 8), v glavnem vse se je izšlo veliko bolje kot sem pričakoval... :D , prihod v Palmanovo ter na štart...točen sem bil kot švicarska ura... :lol: 8), tako, da sem čakal celi dve minuti na štart teka...kar je moj rekord, ki, ga bom res težko presegel... :clap: :wink:, s sotekačico Mojco, sva štartala v tempu, ki naj bi na koncu prinesel željeni rezultat 1.25.00, vendar sem na 13. km imel še dovolj energije, da sem malo pospešil, najprej ujel Tomija in ga vprašal glede Refoška po tekmi... :toast: :piti:, vendar ni bil preveč zgovoren, tako, da mi je pokazal samo palec... :D , zato sem pohitel naprej in sem upal, da bom najprej ujel zajca za 1.24... :-- :D, in ga tudi prehitel, tako, da sem v kar hitrem tempu zelo zadovoljen pritekel v cilj in ugotovil, da sem za več kot 3 minute izboljšal svoj PB v polmaratonu... 8) :D 8) No moj Garmin je takole vestno sledil moje dirkanje... :D
http://connect.garmin.com/activity/129932979
Po dirki je seveda sledila pašta party ter temeljita analiza teka:toast: :piti: v dobri družbi :TF) :clap: :laola :clap:, v glavnem letošnja Palmanova je prinesla veliko odličnih rezultatov ter novih PB-jev, tako, da čestitke vsem, ki ste včeraj tekli na tem hitrem teku... :laola :clap: :cast1:, seveda pa verjetno tako dobrih rezultatov ne bi bilo, če ne bi bilo praktično idealno vreme (ne prevroče, ne premrzlo...) :clap: :laola
Ja, nč, v nedeljo pa še ena dirka v Polmaratonu v Crikvenici, da se prepričam, da tak rezultat včeraj ni bil slučaj... :shock: :oops: :wink:

Jaz ti nič ne verjamem. Sem te iskala med rezultati, pa te nisem našla.

Sem pa našla enega tvojega soimenjaka, ki pa ni tekel za Tekaški forum. :--
POPOLNA ZMEŠNJAVA :!: :!: :!:

namesto da bi me diskvalificirali zaradi odstopa, sem med rezultati :oops: polomila sem ga seveda jaz, ker sem šla skozi cilj, namesto mimo njega :)

čestitke za nedosežen trud pa dežujejo z vseh strani :)
uros21 napisal/-a:
Obivankenobi napisal/-a:http://connect.garmin.com/activity/129932979

oj, ali lahko samo eno vprašanje. pri kakšnem srčnem utripu izvajaš take teke?
in kakšen je max utrip.
zakaj sprašujem?
jaz imam letos malo moralca zaradi obremenanja srca na teku. moj max utrip je po garminovi uri tam okoli 187-189. meritve v ca 2 letih. No, to nedeljo sem bil ca 1h v palmanovi na utripu preko 180 bpm, zadnji km sem celo dosegel 192 bpm, moj "osebni rekord". tega nisem dosegel na vseh možnih maratonih, polmaratonih, tempo tekih,...

tekel sem 1:33, imam pa ca 100kg pri višini 190cm. kristusova leta. ja, vem, pretežek za tek.

lp uros

Že en lep čas ne treniram oz. tekmujem z srčnim utripom (veliko bolj pomemben se mi zdi pravi tempo) ... :shock: :oops: :), predvsem pa poskušam poslušat svoje telo, predvsem na treningih, na tekmah pa ponavadi gasa do konca... 8), pa od takrat ko sem nehal gledati na utrip, sem rezultate zelo izboljšal... 8) :D
Uspešne treninge oz. tekme ti želim... :wink:
spela* napisal/-a:
Obivankenobi napisal/-a:Ja, evo še moje kratko poročilo iz mojega 4. nastopa v Palmanovi... :D 8), v glavnem vse se je izšlo veliko bolje kot sem pričakoval... :D , prihod v Palmanovo ter na štart...točen sem bil kot švicarska ura... :lol: 8), tako, da sem čakal celi dve minuti na štart teka...kar je moj rekord, ki, ga bom res težko presegel... :clap: :wink:, s sotekačico Mojco, sva štartala v tempu, ki naj bi na koncu prinesel željeni rezultat 1.25.00, vendar sem na 13. km imel še dovolj energije, da sem malo pospešil, najprej ujel Tomija in ga vprašal glede Refoška po tekmi... :toast: :piti:, vendar ni bil preveč zgovoren, tako, da mi je pokazal samo palec... :D , zato sem pohitel naprej in sem upal, da bom najprej ujel zajca za 1.24... :-- :D, in ga tudi prehitel, tako, da sem v kar hitrem tempu zelo zadovoljen pritekel v cilj in ugotovil, da sem za več kot 3 minute izboljšal svoj PB v polmaratonu... 8) :D 8) No moj Garmin je takole vestno sledil moje dirkanje... :D
http://connect.garmin.com/activity/129932979
Po dirki je seveda sledila pašta party ter temeljita analiza teka:toast: :piti: v dobri družbi :TF) :clap: :laola :clap:, v glavnem letošnja Palmanova je prinesla veliko odličnih rezultatov ter novih PB-jev, tako, da čestitke vsem, ki ste včeraj tekli na tem hitrem teku... :laola :clap: :cast1:, seveda pa verjetno tako dobrih rezultatov ne bi bilo, če ne bi bilo praktično idealno vreme (ne prevroče, ne premrzlo...) :clap: :laola
Ja, nč, v nedeljo pa še ena dirka v Polmaratonu v Crikvenici, da se prepričam, da tak rezultat včeraj ni bil slučaj... :shock: :oops: :wink:

Jaz ti nič ne verjamem. Sem te iskala med rezultati, pa te nisem našla.

Sem pa našla enega tvojega soimenjaka, ki pa ni tekel za Tekaški forum. :--

Ja, pa še enkrat poglej... :shock: :oops: :), drugače je pa ta moj soimenjak moj daljni bratranec iz spodnjo srednjega Kašlja oz. neke vukoje****... :ignore: :nono:, ki se včeraj nikakor ni mogel prijaviti pod :TF) :shock: :oops: :lol: :lol: :lol: :wink:
Obivankenobi napisal/-a:Že en lep čas ne treniram oz. tekmujem z srčnim utripom

Ti si pa medicinski fenomen! :shock:

Malo te hecam, čestitke še enkrat za rekord! :wink: :clap:
Drugo leto pa na 1:20 ...
:wink:
spela* napisal/-a:
Obivankenobi napisal/-a:Že en lep čas ne treniram oz. tekmujem z srčnim utripom

Ti si pa medicinski fenomen! :shock:

Malo te hecam, čestitke še enkrat za rekord! :wink: :clap:
Drugo leto pa na 1:20 ...
:wink:

Ja, ni panike... :) , hvala za čestitke ter lepe želje... :clap: 8), tebi pa na 1.40... :clap: :wink:
Moje poročilo bo kratko. :wink:

Tokrat sem startala kot zajčica. Ta vloga mi je očitno pisana na kožo. Saj veste, da zajci ne tečejo po cesti, ampak skačejo v grmovje. :lol: Tako da sem na 12. km to naredila tudi jaz, moj lisjak (ali kako se reče tistemu, ki teče za zajcem?) pa ni hotel sam teči dalje, rekord gor ali dol.
Kljub temu je bila misija uspešna (beri: osebni rekord lisjaka izboljšan. Je pač v nadaljevanju malo pospešil, da sva nadoknadila vsaj del zamude. :D :clap:
Pa še jaz na kratko. Do 15 km sem tekel, naprej pa (že celo jesen me mučijo prehladi) joggingiral. Čas svojega PB-ja mi je s to taktiko uspelo doseči že na 19. km. Negativni OR (angleško PW) pomeni, da mi je prvič na tej progi uspelo prebiti psihološko mejo 1:50. Izlet je kljub temu bil zelo uspešen in prijeten. Hvala Nani in BojanuM, ki sta vse skupaj odlično organizirala. Sedaj se mi zdi, da sem celo zdrav ... že trkam ob les.

Tole sem pa napisal na temi Golada, pa bom prilepil še sem:
"Ob tem javno najavljam (če ne bo bolezni in poškodb), da bom naslednje leto v Palmanovi naskakoval rezultat 1:39:59 (dost je joggerske zajebancije na tekmah press)."
Jaz sem bil še boljši: PB sem dosegel že na 17. km. Ko je ura pokazala moj do sedaj najslabši rezultat, sem imel pa še 2 km do cilja. Ampak sem vseeno zadovoljen.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA