prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

ROSI64 napisal/-a:
AVI napisal/-a:P.S. Seveda prideva oba... :D

Če prideta oba, potem...pridem mogoče tudi jaz. :D

AVI :arrow: za letenje po K-Rožniku še nimam dovolj hitrosti
kepica :arrow: tebe bi pa mogoče že lahko sledil :wink: če me sprejmeš v družbo :wink:

Pozabil si na Ireno... :D
pajo napisal/-a:
ROSI64 napisal/-a:
AVI napisal/-a:P.S. Seveda prideva oba... :D

Če prideta oba, potem...pridem mogoče tudi jaz. :D

AVI :arrow: za letenje po K-Rožniku še nimam dovolj hitrosti
kepica :arrow: tebe bi pa mogoče že lahko sledil :wink: če me sprejmeš v družbo :wink:

Pozabil si na Ireno... :D

Kako Ireno :shock: a ni AVI napisal, da prideta oba :roll: to je zame pomenilo, da prideta dva, ne pa trije :lol:
Jp, prideva oba...Pajo pa je verjetno mislil na Ireno, ker ponavadi s Kepico skupaj tečeta....in ROSI, dobrodošel med povratnike. :clap: ..lepo da se vračaš...in en K-Rožnik bo prav blagodejno deloval... :D :D ...družba na trasi je pa zagotovljena. :D

Lenči, samo da avta doma ne pozabiš... :lol: :lol:
Po zeeelloooo dolgem času spet na K-Rožniku :D

Malo s strahom sem se odpravljal, :? saj nisem vedel, kako bo reagirala moja noga. :roll:
Začel počasi z Andrejo :) in Ireno :) , nadaljeval s Cormi :) v pogovornem tempu do konca. Tek potekal brez problem, telo delovalo super, počutje fenomenalno. :clap: :clap:

Na K-Rožniku pa v eni uri doživiš vse; dobro družbo, dober tek, pozitivna energija,...na koncu se pa najde tudi skoraj vse; klobase, sir, kruh, piškoti, čaj, kuhano vino,... :clap: :clap: :clap:

Hvala vsem za druženje, Cormi še posebno, ker me je vlekla po Rožniku. :clap: :clap:

Še pridem :D
  • 1
  • 291
  • 292
  • 293
  • 294
  • 295
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA