prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Skratka, da še poročam o teku :wink: . V družbi Marije in Pajota odtekla enkratno čudovit K-Rožnik za dušo, si nabrala energije in dala možgančke na pašo. Tempo specialno čvekalno počasen, hm, pa da vidimo, sem prepričala Pajota ali ne :-- . Po nedeljski Palmanovi danes nobenih posledic, skratka, počutim se ODLIČNO :clap: :clap:
Še en K-Rožnik kot se šika, ampak drugače mi itak ne znamo...številčna udeležba...se vidi da se ne damo kar tako...pa kaj potem če je majčkeno mraz, saj znamo tudi vročino pričarati, termostat je pač odvisen od hitrosti vzpona na Rožnik... :lol: :lol: :lol:

Na koncu pa še analiza "da te kap"...ulala..kaj se je Sukar spomnil... :D :D in še Jožko s "kuhančkom", Cormi in Marija sta poskrbeli še za sladico...temu bi se reklo "ni da ni". :D

Tako toliko na kratko, seveda nadaljujemo že naslednji teden... :D
:D

Tek z lučko mi ne dela problema, bolj neznan teren v temi, tu pa mi je pomagal Sukar in me usmerjal. Krog je hitro minil in lepo je teči s hitrejšimi tekači, da dam res nekaj od sebe in se opomnim, da gre lahko še hitreje.
Seveda pa je sledila analiza, s toplim čajem in pojedino, da me je okrepilo za pot domov.
Hvala Krožnikarji za super družbo. Sigurno se še vrnem.
ROSI64 napisal/-a:Hvala vsem za druženje, Cormi še posebno, ker me je vlekla po Rožniku. :clap: :clap:

Jaz da sem te vlekla?? Sem imela pa ravno obraten občutek :shock: :oops:

jah, danes sem imela- bojim se da- edinstveno priložnosti teči z Rossijem po Rožniku, ker dolgo mu ne bom več sledila...se bo samo še zakadilo za njim :D
Torej: Bilo je super! Tečt, še bolj pa na koncu jest klobase in jih zalivat s kuhančkom :lol: :lol: :lol:

K-Rožnik je zakon :laola
semjul napisal/-a::D

Tek z lučko mi ne dela problema, bolj neznan teren v temi, tu pa mi je pomagal Sukar in me usmerjal. Krog je hitro minil in lepo je teči s hitrejšimi tekači, da dam res nekaj od sebe in se opomnim, da gre lahko še hitreje.
Seveda pa je sledila analiza, s toplim čajem in pojedino, da me je okrepilo za pot domov.
Hvala Krožnikarji za super družbo. Sigurno se še vrnem.

Semjul res ti dobro leti, se vidi da pridno treniraš po zasavskih hribčkih... :D :clap:
ROSI64 napisal/-a:V temi "Golada" pa ne najdeš nikoli takih fotk :lol: :lol: :lol:

Hehe, provokator, pa jih res ne ... Čeprav nas je le manjšina Goladarjev imunih na tovrstne mesne "dobrote" ali kako že se reče temu, česar jaz ne jem. :lol:
  • 1
  • 292
  • 293
  • 294
  • 295
  • 296
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA