Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 RoKo
-marjetka- napisal/-a:Bomo drugo leto dodali še sedežni red in fotografiranje po regijah :rol: To pomeni, da vas bomo pri vhodu v jedilnico najprej legitimirali :--

Bom skakal od mize z Celjani do Primorcev in nazaj.. se bo nabralo kilometrov več kot na progi. :--
Uporabniški avatar
 Vreme
Pa mi je uspelo urediti tudi absolutne rezultate - upoštevani vsi rezultati zadnjih petih tekov KLIK

Tako smo dobili zmagovalca v skupni - absolutni - razvrstitvi :clap:

V ženski kategoriji je zmagala Čuš Babič Jasna z pretečenimi 244 korgi oz. 252,540 km
V moški kategoriji je zmagal Režonja Miro z pretečenimi 304 krogi oz. 314,640 km

:laola

Za nagrado bosta eno leto dobivala brezplačno revijo Vrhunski dosežek . Čestitamo!!!

Tudi ostali vaši rezultati so samo za :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: , čudno,da se nikomur ni zavrtelo od tega silnega kroženja :lol:
Uporabniški avatar
 Vreme
Štefan napisal/-a:Rajko meni, pa si za leto 2011, kar nulo pripisal :--( , pa saj nekaj krogov sem odtekel v dobri družbi! :lol:

Maš prav kar nekaj krogov si odtekel v odlični družbi :D

Me veseli, da te podatke ne zbiram samo zase in jih tudi vi preverjate :clap:

Bravo ZdravkoC za fotke ,to pa je bilo hitro :lol:
Uporabniški avatar
 RoKo
od leta 2010......Vreme Napisal/-a:
Evo, z današnjim dnem so vsi rezultati objavljeni tudi na spletni strani Ultra Marathon Statistics, še več, objavljeni so prav vsi razultati tudi prejšnih let. Edini pogoj je bil, da ste pretekli vsaj 40 km, torej če je bilo manj, rezultati niso bili upoštevani.

Letos so pravila prirejena, tako da je vse po pravilih :wink: a bo tek uvrščen na lestvico?
Uporabniški avatar
 Vreme
RoKo napisal/-a:od leta 2010......Vreme Napisal/-a:
Evo, z današnjim dnem so vsi rezultati objavljeni tudi na spletni strani Ultra Marathon Statistics, še več, objavljeni so prav vsi razultati tudi prejšnih let. Edini pogoj je bil, da ste pretekli vsaj 40 km, torej če je bilo manj, rezultati niso bili upoštevani.

Letos so pravila prirejena, tako da je vse po pravilih :wink: a bo tek uvrščen na lestvico?

RoKo seveda, delamo na tem :wink: Za nas letošnji Sladkih6 še nikakor ni konec...
Uporabniški avatar
 RoKo
Takoj ko je bila vpisana Čazma, sem poslal tudi Sladkih 6. Morda je kaj pomagalo. Odgovor sem dobil, statistika je urejena. :laola Bravo sladki.
Uporabniški avatar
 Vreme
RoKo napisal/-a:Takoj ko je bila vpisana Čazma, sem poslal tudi Sladkih 6. Morda je kaj pomagalo. Odgovor sem dobil, statistika je urejena. :laola Bravo sladki.

Roko statistiko sem jim poslal že pred časom... očitno prej niso imeli časa, saj sem komaj včeraj dobil odgovor, da je dodana :wink:
Uporabniški avatar
 lonely
Bravo -Vreme-...ti si svojo nalogo opravil pravočasno in korektno,sej drugače ne znaš :clap:

Malo me čudi,zakaj ni še drugih prireditev zraven...uradni časomerilec je (Timing).
Npr FORMAraton...24-urni Tek sreče Grosuplje.Nevednost organizatorjev???
Uporabniški avatar
 vencelj
Ne vem, če ni 8-urni tek (Formaraton)malce ponesrečena zadeva: mednarodno veljavo, kakor kaže, imajo teki: 50 km, 50 milj, 100 km, 100 milj ter 6, 12, 24 in 48-urni, obstaja pa tudi lestvica za 6-dnevnega.
Menda... :roll:

LP
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA