Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 Asparagus
wind napisal/-a:Če koga fejst zebe, se dobi prave "nagobčnike", za na kolo ali za v hribe, enkrat sem v hribih že srečal podobno opremljene maškare. :D :D :D

Slika

Če bi ga jaz srečala, bi se prestrašila, saj je tak kot iz filma Ko jagenjčki obmolknejo :rol:
Uporabniški avatar
 ROSI64
:arrow: Dopoldan vzpon na Viševnik 2050m :D
:arrow: potem uživanje na sončku na Pokljuki :D
:arrow: popoldan pa gojzarje zamenjal s supergami :D
:arrow: 30 dan "NI DNEVA BREZ TEKA" 8,8 km teka :D
:arrow: in tako je dan popoln :D
Uporabniški avatar
 AVI
ROSI64 napisal/-a::arrow: Dopoldan vzpon na Viševnik 2050m :D
:arrow: potem uživanje na sončku na Pokljuki :D
:arrow: popoldan pa gojzarje zamenjal s supergami :D
:arrow: 30 dan "NI DNEVA BREZ TEKA" 8,8 km teka :D
:arrow: in tako je dan popoln :D

ROSI, boš še hribovc postal.... :D
 RAJZL
Po dobrih dveh tednih megle in teme danes spet sonce in to tako močno, da so me kar oči bolele. Pretekel slabih 15 km, pa bi še več, ker me je sonce kar gnalo in gnalo. Zaradi napovedanih obiskov žal več ni bilo mogoče. Kot mnogokrat sta mi tek polepšala moja zvesta navijača ob progi, ki me vedno nestrpo pričakujeta in to sta psička Tačka in konj Miško. Upam, da bo še kaj sončnih dni tudi v prihodnje.

LP Zlatko - RAJZL
Uporabniški avatar
 bla_k
So mi ''rajdovci'' nardil skomine z ''bistrejem'', pa včeraj žal ni šlo,
zato sem pa danes v lastni izvedbi ''odtekel'' ''Pšata kostering'' - od izliva do izvira reke Pšate.
 klas
ojla, super bla_k ! samo ja bla na Pšati verjetno megla... :D
Kako se ti je izšlo?

Bistrenje :!: No mi smo včeraj računali, da ponoči "odpikamo" Kamniško Bistrico seveda od izvira do izliva (v 100metrskem pasu) potem pa podnevi z bajki na sonce na V.planino.

Mislite, da nam je uspelo priti do sonca v hribe? Kje pa!
Kamniška bistrica je pobrala tudi cel dan... :? vidi na www :D :D , sam naredli pa smo jo

samo je bla dobra tura. aja še to, da neum izven topika - danes nismo tekli... :)
Uporabniški avatar
 Asparagus
Tudi v našo kotlino je po dolgem času posijalo sonce :D , zato sem prestavila kosilo za dve uri in izkoristila najlepši del dneva za tek. Pametna odločitev, šlo mi je dobro, še pogoniški klanec sem po dolgem času v celoti pretekla :D .
Želim si čimveč takih zimskih dni, vmes pa kakšno porcijo snega v hribe!
Uporabniški avatar
 banANA
Ko se pojavi sonce .... mene položi prehlad :( Pa tok sem ga čakala - sonce, da ne bo pomote. Zdej bo en teden ziher okol, preden se spravim spet v pogon :bum: Je kar v navadi, da ga moram enkrat na sezono prebolet ... v vsaki stvari je nekaj dobrega - in tukaj je dobro to, da bo potem mir :D

Veselo tekajte!
  • 1
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 231

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA