Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

ero napisal/-a:he he, vidim, da se v Crikvenici dogaja - super! Tatjana in Ksenija sta zelo zelo pridni :)

Drage udeleženke in udeleženci Crikvenice, prosim vas, da upoštevate, da je to 1. Crikvenički maraton, da je za prireditelje to prva takšna izkušnja in da jim bomo najbolje pomagali tako, da smo dobronamerni in prijazni gostje. Hvala!!!

:) :)
Tekači smo itaq strpni, dobronamerni in prijazni ljudje...menda.

lp
dobro jutro :!:
popoldne se vidimo v Crikvenici :!: :clap:
Ksenija mi je napisala še tole informacijo:

Tek sam sad stigla odgovoriti-još jedna molba da bude sutra lakše pa neka i to ide na forum:
Ispred hotela International je parkiralište za ca. 30 automobila, ali je taj dio predviđen za start utrke i u nedjelju ujutro mora biti prazan.
Dakle, tko je rezervirao sobu u Internationalu, neka stane ali kratko za iskrcati stvari a onda neka stave auto na veliki parking na obali,ca. 30 m dalje.
Tamo se parking plaća subotom ali ne i nedjeljom, pa kad se uparkiraju u subotu u nedjelju idu van bez plaćanja jer su rampe dignute.
Za parking ispred hotela koji nam treba za maraton dolazi ujutro u nedjelju u 06.30 pauk i miče vozila pa budite svi zlatni i dobri i parkirajte na velikom parkingu.
Pozdrav iz Crikvenice i puno vas vole Tatjana i Ksenija

kot je že Ero napisal in Vencelj potrdil, pokažimo svojo dobroto in prijaznost :!:
marjan7 napisal/-a:Kako pa ste kaj zadovoljni s tekom, rezultatom, progo? Meni je bila proga odlična. Malenkost me je presenetilo le gor-dol, a to je bolj voda na moj mlin. Rezultat iz Ljubljane sem popravil kar za 8 minut na 21 km. Res fantastično. Toplo vreme mi zelo ustreza. :D Pa vaše izkušnje?

Beri poročila: viewtopic.php?p=267782#p267782

LP, vencelj

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA