prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Vau kaka lepa megla je bila danes. Mirjam malo bolj po poti, da mi tečeš. Da ne bova ekrat obadva šla dol po bližnici. Tudi to smo dočakali: Avi in Kepica... totalni mrk. lenči in Mirjam hvala za družbo. :clap:
Pa sem oddelala moj letošnji zadnji K-Rožnik v romantični megli, v super družbi Cormi in Pajota :clap: . Analiza je bila danes glasbeno obarvana :lol: :clap: . Saj še pridem, mi je bilo na poti domov kar malček hudo :--( , no, najprej pa malo spet čofotati. Uživajte in se vidimo :laola
pajo napisal/-a:Vau kaka lepa megla je bila danes. Mirjam malo bolj po poti, da mi tečeš. Da ne bova ekrat obadva šla dol po bližnici

Al sem ti rekla Pajo, da ne teci za mano, te lahko kam zapeljem :lol:

Sicer pa...lušten tekec, v megli je lahko prav zabavno. Sem Sukarju predlagala, naj s puncami teče, da bo imel več družbe, pa je zdržal zelo kratek čas z nami in odbrzel v temno noč rekoč: "Moški se moramo zmatrat, drgač smo sitni".
To si je pa za zapomnit ;)
Tokrat je bil pa res totalni mrk...neopravičena :mrgreen: ...ampak naslednjič bo bolje...bo polna zasedba. :lol:

Ampak važno je, da ste uživali in se fajn imeli. :D V kar pa na K-Rožniku itak ne gre dvomiti.

Megla pa ne da miru, ne vem ali je to zaradi vseh teh "prodajalcev megle", ki se vsak dan nastavljajo TV kameram... :evil: :lol:
  • 1
  • 293
  • 294
  • 295
  • 296
  • 297
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA