Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Saj vem, da je malce hitro, ko vas kar nekaj še ni opravilo z letošnjo sezono, a moje tekaške misli so že usmerjene v drugo leto.

Na tej tekmi je v nasprotju z Ultrabalatonom možno preteči Blatno jezero v štirih etapah oz. dneh, je pa možno teči tudi samo zadnji dve etapi, ali celo samo zadnjo etapo. Sam nameravam odteči zadnje dve etapi, prvi dan 43 km, drugi 52 km, torej skupaj manj kot 100km :wink:

Cenejše prijave so možne do konca decembra, več pa na URADNI SPLETNI STRANI

Sicer pa sta glede slovenske udeležbe led lani prebila Tovariš toni in tekač - LINK , upam, da nas bo drugo leto tam kaj več :D
Mamljiva zadeva! :D
Tudi cenovno dostopna. :D
Drugo leto imam v planu Celje - Logarska! :juhuhu:
Mogoče pa na Madžarsko 2013 ali kakšno leto pozneje. :ignore:
Treba bo še utrditi noge. :!:
Ker, ko bom šel, bom tekel sam vse štiri dni. :shock:
Če....
:roll:
Vreme napisal/-a: Sam nameravam odteči zadnje dve etapi, prvi dan 43 km, drugi 52 km, torej skupaj manj kot 100km

Rajko,
nekaj podobnega razmišljam. Ker si ti že domač tam okoli te luže, bi te prosil za kako informacijo glede prenočišča in drugih zadev - nisem še nič podrobneje gledal oz. planiral.
Če razmišljaš o dvodnevni varianti ti lahko pomagam, za štiridnevno ne vem :D

Torej najbolj praktična je namestitev na cilju tretje oz. štartu četerte oz. zadnje etape torej v Balatonfüred. Mi smo tam že rezervirali apartma v neposredni bližini cilja oz. štarta, ki pa je kolikor sem sedaj pogledal že razprodan. :shock: Madona smo imeli srečo :clap:

Glede namestitve si pomagaj TUKAJ , kolikor je videti, pa bo treba z rezervacijami kar pohiteti!!!
Če koga zanima glede prenočišč, v petek naj bi bila objavljena posebna ponudba za prenočišča (vsaj tako pravi organizator). Citiram:
The accomodation package will be available from this Friday on www.budapestmarathon.com.
Attila Szoó
International Marketing and PR
Budapest Marathon Organisation
1138 Budapest, Váci út 152.
www.budapestmarathon.com
tel: 36-1-273-0939
fax: 36-1-273-0936
mobile: +36-20 999 7811
Tudi sam sem razmišljal da bi se udeležil tega teka. Edino kar me zanima če bi se nas več skupaj zbralo in si skupaj poiskali prenočišče za 4 dni oz 3 dni. Potem je nekako lažje. Kot pa sam prvič tam in celi zgubljen. Kaj po etapi te kako dostavijo nazaj na izhodiščno točko?
Če gre za celotno 4 dnevno dogodivščino, kolikor jaz razumem vedno prespiš na cilju dnevne etape. Tvojo prtljago ti na cilj pripelje seveda organizator. Nekje sem zasledil, da ti lahko oni organizirajo nočitve, ob dodatnem plačilu seveda... trenutno ne najdem točno kje sem to bral, daj še sam malce polistaj po uradni spletni strani.
blacklemun napisal/-a:Tudi sam sem razmišljal da bi se udeležil tega teka. Edino kar me zanima če bi se nas več skupaj zbralo in si skupaj poiskali prenočišče za 4 dni oz 3 dni. Potem je nekako lažje. Kot pa sam prvič tam in celi zgubljen. Kaj po etapi te kako dostavijo nazaj na izhodiščno točko?

Evo tukaj so vse informacije, kar se tiče prenočišč za tekmovalce, ki bodo tekli vse štiri dni:

http://www.budapestmarathon.com/en/bala ... modations/
Da malo dvignemo temo, še samo 21 dni je do dogodka.

Mene ta vikend čakata še dva dolga teka (simulacija dveh daljših tekov dva dni zaporedoma). potem pa aktivni počitek do tekme. Upam, da bo to zadostovalo, da bom na tekmi drugi dan v nedeljo prišel v cilj z nasmehom :D , no ja, saj za prvi dan velja tudi isto :lol:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA