prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Torkovo tekaško druženje je zanami, vreme super čeprav nas je ujel mrak, ampak nič za to. Teklo nas je 13 v treh skupinah.....Igor in Fani Alpner, novo pečena fotkota Tomaž 1x in Grega 2x obema iskrene čestitke. Ostali Sebo, Lado, Blaž, Olson, Zvone, Barbara, Tone P., Ivanka in Tinkara. LP Tekac 007
V torek nas je bilo kar lepo število, žal prestel nisem, imeli smo tudi novinca. Cicman ponovno neulovljiv, mene izdala nespečnost in utrujenost, sredi runde odstopil, drugače slikali smo se, samo ne vem kakšne so slike, ker je slikal Zvone. :wink:
Končno bila tudi jaz zraven. :D Za ogled ta kratke trase sem si izbrala letošnji najkrajši dan. :shock: Pozabila lučko in odsevnike. :roll: Brez lučke po domačih terenih še nekako gre, odsevniki bi mi pa močno prav prišli, saj se tudi na lokalnih cestah najdejo veselemu decembru primerno razpoloženi vozniki.
Če sem pravilno preštela, nas je bilo 5 žensk in ene 3 x tolk moških. Torej, velik. :wink:
Lp E
cvalenti napisal/-a:Res je bilo luštno, povrhu vsega pa še mrz k .. :wink: , a v torek pridejo v goste krožniki :wink:

Ne še, bomo počakali na pomladanske dni, ko se ura prestavi in dan podaljša, da bomo malo še okolico videli... :D ..ker sedaj, ko imate štart šele dobro iz šihta prilezemo... :lol:
Velja AVI pomladi je okolica lepša in dan bo dalši. Velika verjetnost da skupaj odtečemo že dalšo varianto, počasnejši pa krajšo zimsko varianto. No letna dalša proga meri 14,8 km. krajša pa 12,3 km. Tako če ne dirkamo smo naokoli,počasnejši in hitejši cca 1:15.00, seveda eni na dalši in drugi na krajši progi. LP Tekač 007
tekac 007 napisal/-a:Velja AVI pomladi je okolica lepša in dan bo dalši. Velika verjetnost da skupaj odtečemo že dalšo varianto, počasnejši pa krajšo zimsko varianto. No letna dalša proga meri 14,8 km. krajša pa 12,3 km. Tako če ne dirkamo smo naokoli,počasnejši in hitejši cca 1:15.00, seveda eni na dalši in drugi na krajši progi. LP Tekač 007

Zmenjeno! :D :D
  • 1
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 63

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA