prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Najlepša hvala za čestitke. Sandra in Hana se počutita odlično. Hana je imela ob porodu 2690, velika je bila 48 in obseg glave 33, prava mala princeska :wink:
Poročilo sledi kasneje oz morda ga napiše kar Alpner I. sam, Igor hvala. :clap:
In ne ravno zelo veliko nas je podaljšalo vse skupaj proti Veliki. Alpner jo je itak mahal že v dolino, Tonek in jaz pa šele gor, nameni so bili taki in jih je bilo treba uresničiti. Poln ruzak cunj za preoblečt, vroč čaj pri Perotu in v Jarškem domu (??? nisem glih zihr, če sem si ime zapomnila), skratka, midva upava na še kako soboto s takim vremenom, in z istim ciljem.
V močnem dežju je na 2.tekmi letošnje zimske lige na Sveti Primož za štart poskrbel
zmagovalec 1.in 2.Zimske lige Lado Kveder.
popravljeni rezultati so sledeči slika pa sledi

moški (udeležba 33) :
1.ZARNIK SEBASTJAN 18'08 :clap:
2.MLAKAR GREGOR 18'39
3.KVEDER LADO 19'49

ženske: (udeležba 19) :
1.ŠERKEZI TINKARA 27'00 :clap:
2.ŠTUPAR EMA 28'30
3.ALPNER FANI 28'33

otroci:
1.URŠIČ NEJC 25'20 udeležba 4 :clap:

Skupaj (udeležba 56)
Nazadnje spremenil Cicman, dne 06 Dec 2011, 21:54, skupaj popravljeno 1 krat.
Cicman, hvala za fotko, povem še to, da vreme je bilo megleno. Še enkrat povejmo kategorije na zimski ligi. Moški in ženske neglede na starost ( zakaj: to ni tekma) in otroci do 15 let ( vključno s starostijo 15let). :wink:

V soboto posebna liga, posvečena najini hčerki HANI. Po teku oz po vpisu v knjigo, vas prosim, da se mi pridružite v spodnji desni sobi v okrepčevalnici, s seboj lahko pripeljete žene, punce.... vabljeni
Kratek komentar današnje runde: napovedana pogostitev v čast Haninega rojstva je bila izredno pestra, okusna in slikovita - tipično v Tomaževem slogu! Še enkrat hvala in vse najboljše družini Prešeren-Cukjati!
Zavoljo tega sem danes do cerkvice pritekel nekaj sekund hitreje kot sicer pa vendar: izpostavil bi Zarnikovih 17:18 min., kar je naravnost strašljivo! Odtekel je običajen trening tek in če bo nadaljeval v takem slogu (kaj bo šele, ko bo dejansko začel trenirati!?!?), bo do pomladanske tekme ogroženih tudi njegovih (znanstveno fantastičnih) 15:42!
Ja pogostitev je bla res zakon,hvala Sandri in Tomažu še enkrat.Pero je tud skuhal super kuhančka,tko da sem imel nazaj grede kar težave z orientacijo,še dobr da je bil Klemen z mano drugač bi se nazaj grede zgubu :lol: .
Ja danes so bli super pogoji za tek,super družba,pa se velik nas je bilo.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 14

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA