Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Vse udeležence teka pozivamo, da na naš tek pridejo pravočasno. :driver: Na startnem prostoru si bo možno ogledati in kupiti tekaške nogavice, rokavice in še nekaj druge tekaške opreme. Na ciljnem prostoru pa si boste lahko poleg vsega običajnega :drink :piti: na štantu od http://www.proaction.si/ kupili kaj za Miklavža.
Vabljeni!
Ojla parkeljni :--

Najprej vse pohvale organizatorju za odlično organiziran 11. Miklavžev tek :clap:
Udeležba za ta letni čas super in še vreme nam je bilo zelo naklonjeno.
Proga za razliko od lanskega leta, ko nas je pričakalo kar nekaj cm snega,
odlična na momente čez gozd malo blatna ampak to da še poseben čar teku po naravi. :wink:
Tempo od štarta do cilja na visokih obratih, kar glede na konkurenco sploh ni bilo presenečenje in ko vidiš enkrat "na delu" najboljše z Mitjem na čelu ti je šele jasno kaj pomeni hitrost...kapo dol vsem za odlične rezultate (rekord proge!) in seveda je tudi Tekaški forum odlično opravil svoje delo! :laola

Na koncu ni manjkalo tudi odlične pogostitve sladkih in mesnih dobrot, podelitev pokalov, medalj in najrazličnejših nagrad!...hvala vsem za odlično družbo in se vidimo naslednje leto...see ya :wink:

p.s
tnx vsem za fotke :clap:
Če se ne motim, sem bila na vseh tekih na Miklavža, ki so imeli štart v Snoviku. Traso zdaj že dobro poznam, kar je velika prednost. Vem na katerem klančku še lahko malo stisnem, saj bo potem sledil položnejši teren in se bom lahko nadihala. Tudi vreme je bilo letos idealno za tek. Celo blata ni bilo toliko, kot sem pričakovala, da ga bo. :D
Verjetno sem zaradi vsega tega letos dosegla najboljši čas. Uvrstila sem se pa slabše kot prejšnja leta. Dejstvo je, da nas je tudi oz. predvsem zaradi dobre organizacije :cast: – dober glas seže v deveto vas - vsako leto več in zato je konkurenca čedalje hujša, kar je spodbudno. :D
Se vidimo naslednjič, E
Včeraj smo doživeli res en lep tekaški dan...vse čestitke organizatorju, pa še idealno vreme, pojedina na cilju, veliko znanih fac in lep pogled na okoliške nižjeležeče vasice. Tempo hiter in močna konkurenca...nizka štartnina, polno nagrad...zadnja harmonika na najtežjem vzponu mi je dala toliko moči, da sem iz hoje preklopil v tek.
Pogrešam pa rezultate po kategorijah na netu!!!
Pridem tudi prihodnje leto, sicer pa ta tek priporočam!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA