Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Hanzy:
jkarmen napisal/-a:...
Intersport bo zagotovil 1000 božičkovih kapic za prijavljene udeležence :laola
...

Tako, da če boš med prvimi tisočimi prijavljenimi ti božičkova kapa skoraj sigurno ne uide. :D :D

In pa še za vse, ki jih zanima kakšna je trasa:
http://www.tekbozickov.si/index.php/component/content/article?id=78
Mama mia, sem zakomplicirala s prijavo :bum: Allora nič, še enkrat OD ZAČETKA :lol:

SE VIDIMO :D Uspelo mi je zmotivirati moža, pri otročkih nisem niti poskusila :nono: :lol:

Avi, hvala za prijeten sonček na progi :clap: V temi bo mnogo bolj drugače, s kapicami ali brez :wink:
raf napisal/-a:prosim eno dobro dušo, da za mene vzame kapico, ker pač ne bom mogel biti prisoten in bi vseeno rad imel spomin na ta tek, ker sem že nakazal štartnino.
hvala že vnaprej

bomo dali na stran in dobiš po pošti kapico in štartno številko :D
Kakšne hude višinske razlike na trasi ni, vsega skupaj morda za kakšnih 100 metrov (točni podatek še sledi). Drugače pa je zgolj na začetku trase po 1 km ravnine, cca. 1 km malo klančka navzgor (ki se ga lahko tudi prehodi), potem pa je s klanci navzgor opravljeno. :D

Tako, da kar pogumno... :D
Tanja A. napisal/-a:Ker nisem iz LJ, me zanima, koliko je višinske razlike - ali gre za hude klance? - , saj se na posnetku trase tega ne vidi ravno najbolje. Namreč še kolebam med tekom in pohodom.
Sicer pa čestitke za organizacijo in dober namen. :wink:

V začetnih 2-3 km je kakšen klanček, vednar ni prehudo, potem nekje od polovice kroga naprej se pa spušča pot. Glede konkretne višinske razlike pa nismo merili. Mogoče kdo drug ve konkretne številke?

Še vabilo pa predvsem moškemu delu da se javijo za usmerjevalca - piši na urednik@tekaskiforum.net (trenutno vse kaže da so dekleta bolj neustrašna in se ne bojijo teme :clap: )
Upam da bomo v sredo-torej jutri že imeli kako in kaj glede usmerjevalcev in vseh ki bodo pomagali. Še zbiramo ekipo zato vas obvestimo takoj ko bomo dorekli podrobnosti. hvala :D

aja.. pa prazne kartuše, zamaške.. vse lahko prinesete.. bo pri prijavnem šotoru škatla za te zadeve.
Živjo,

Torej usmerjevalci in ostali pomočniki v petek. Zberemo se najkasneje ob 17. uri na prizorišču ob prijavnem šotoru, da vas opremimo in damo še podrobnejša navodila.

Še nekaj info, ki so nam jih sporočili iz Tivolija in bodo lahko koristne.
Uporaba garderobne omarice in tuša je možna pri bazenu - znaša po ceniku 3,50 eur na osebo. Prav tako lahko udeleženci koristijo (brezplačno) sanitarije pri recepciji kopališča.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA