Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Nepozaben prelep dan na moji prvi tekmi kranjske zimske lige v življenju nasploh.Vesela družba,izjemno vreme,ki je malo spominjalo na poletne dni,ter izjemen rezultat za uvod so glavi poudarki Karvavške nedelje,ki bo za vedno ostala zapisana v mojem spominu.Vsem soborcem in soborkam pa čestitke za doseženo!štajercem pa hvala za prekrasno božičkovo darilo.
nobene panike za jutr ni,(gazi a boš kr naprej do železnikov na bazen teku :D ) če smo lani pregazil več kot pol metra snega,bomo pa jutr tut kšno lužco preskočil :D dež bo pa tko nehou - se vidmo jutri ob 9.00 pod daljnovodom lp ju
Nazadnje spremenil janezu, dne 03 Dec 2011, 20:42, skupaj popravljeno 1 krat.
v nedeljo pa zadnja v 1. krogu- BRDO (nekateri so šele danes videli,da Brdo NI brdo :D ampak čista ravnina.berti za pod 40 :drink :drink )kakšna pa je proga žal ne vem,ve pa sigurno dobra polovica udeležencev in upam,da izvemo tudi ostali :D lp ju
Še vreme bo kot kaže odlično za tole ravninsko kolo, tako da vabljeni standardni ligaši, kot tudi vsi ostali ravninci. Glede na letošnji porast udeležencev lige, že na prvih štirih gorskih kolih, upamo, da bomo letos na katerem od kol presegli 100-ko. Mogoče že tokrat na Brdu, zato vabljeni v nedeljo ob 9.00, Enervit na koncu bo pripravljen za vse.
Res se nas je nabralo skoraj 100 (ko sem odhajal je bilo v cilju že 82 tekačev) :laola

Čakamo uradne rezultate - danes so in bodo imeli sodniki veliko dela :clap:

Navdihnjen nad suvereno zmago Barcelone odtekel osebni rekord (očitno še pod vplivom koke :lol: ). Če vas zanima kako je bilo na potepu po Južni Ameriki vabljeni v Klubar ob 19.30 http://www.ksk.si/kultura/potopisni-vec ... veceri/53/
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 9

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA