Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 semjul
:D

5r002 napisal/-a:Zgleda da bom jutr jst bremza (če pridem)... :roll: :P

P.S.: semjul, upam da imate v Trbovljah samo en muzej http://zemljevid.najdi.si/search_maps.j ... xsbar=page :)

tisto v oklepaju pozabi, na Knapovski ni bremz, so le užitki in veselje, čas je drugotnega pomena, muzej si trofu u nulo :clap: se vidimo jutri ob sedmih, luštna družba se obeta :wink:
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Ja te pa ste še mene prepričali :-)
Pridem in bom priden :--
Upam, da pride tudi Srečko in bo srečen :lol:
Uporabniški avatar
 5r002
Pa sem le prišel na Knapovsko... pa Srečko tud! :D

Najbolj sem se bal prehitrega tempa(klancev nisem videl že od GM4O) oz da bi preveč zaviral skupino. Na srečo se je izkazalo da je bil strah odveč... :mrgreen:

Pred muzejem se nas je nabralo 5. V prijetnem (beri ne prehudem) tempu smo z dvema nekoliko daljšima postankoma v kočah :beer: obdelal to luštno traso.
Vreme je blo dobro (nič dežja), temperature dokaj visoke za ta čas... le veter in megla na nekaterih delih (razlog več da se na Knapovsko še vrnemo).

Hvala vsem za fajn družbo, Leonu pa še za povabilo, navigiranje ter turistično-zgodovinske predstavitve na oz ob trasi! :clap:

Bo treba ponovit! :D
Uporabniški avatar
 natasa
Super družba, super trasa, super vreme( le malo vetra in megle je tu in tam malo zmotilo), super tempo......brez matranja, sama uživancija...malo je manjkalo pa bi na Čemšeniški planini plesali ob harmoniki :lol: .

Semjul, hvala za krasno vodenje in lepe zgodbice in seveda za krasno preživet dan, se še vrnem v zasavske hribe :!: :!: :!:

:wink:
Uporabniški avatar
 semjul
:D

pa smo jo. V kratkih rokavih, za šalo. Zbrali smo se v zasedbi, ki ne samo, da je napovedovala z lahkoto opraviti s Knapovsko, ampak tudi odlično počutje in obilo smeha ter zabave. To se je najbolj odrazilo v koči na Čemšeniški planini kjer smo ob harmoniki združno prepevali in se veselili. Za takšne trenutke bi pretekel še 50km in naredil še 3000nmv. Z lahkoto. Hvala družba, ker ste prišli in polepšali vetrovno oblačen dan na Knapovski. Dogovor za zimsko izvedbo velja, samo na sneg počakajmo. Pa en knapovski SREČNO kumerati.
Priponke
na klobuk.jpg
na klobuk.jpg (41.26 KiB) Pogledano 3738 krat
proti domu.jpg
proti domu.jpg (41.48 KiB) Pogledano 3735 krat
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Kičasto. Če rata, bo še danes gor moj prispevek. Pa naj povem še to, da sem za lahkotni tempo najbolj zaslužen jaz, saj me je vredi bolela peta desne noge. Ni ahilca, je pa nekje okrog narastišča. Super.
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 22

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA