Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

se vidimo v Dolskem na teku in pujsku?

JA
47
85%
ne
8
15%
Uporabniški avatar
 tomaz ny
Zdi se mi, da glede na napovedano udeležbo ne bi bilo slabo, če bi organizirali kakšen avtobus (Matjažv pol pa forumovke ne bi mogle uiti domov kakor v Izoli :wink: ), kakor je bil za v Palmanovo in bi šli skupaj tja. Pa še ceneje bi verjetno pršlo, saj veste študenti nimamo ne denarja ne avta :wink: .
Uporabniški avatar
 lunca
Pa sej Dolsko je skor Ljubljana! Jest bom šla kar peš! :wink: :lol:
Uporabniški avatar
 tomaz ny
lunca napisal/-a:Pa sej Dolsko je skor Ljubljana! Jest bom šla kar peš! :wink: :lol:

ups tega pa nisem vedel :oops:
 Ninocka
Zakaj je za zenske krajsi tek kot za moske? :evil:
 Pirat
Ninocka napisal/-a:Zakaj je za zenske krajsi tek kot za moske? :evil:

V Dolskem očitno ne poznajo emancipacije 8)
Uporabniški avatar
 miro
Ninočka , ali si že kdaj tekla na Dolskem? Če še nisi pa boš letos prvič , boš hvaležna za krajšo progo.
Lp
Miro
Uporabniški avatar
 vidkul
Kaj mogoče obstaja kakšen profil proge, da se začnemo psihično pripravljat.
:lol:

lp Vid
 Ninocka
Miro, nisem se tekla na Dolskem (sem se sele letos jeseni začela udeleževati tekaskih prireditev). Vidim pa iz profila proge, da bo kar dober izziv. No, saj po ravninski Palmanovi bo fino poskusiti nekaj cisto drugega in tudi novega zame. Bi pa še vedno raje tekla "moško" razdaljo.
Uporabniški avatar
 tomaz ny
A me kdo vzame zraven v avto? Se priporočam. :wink:
Mu odstopim svoj del pujsa pa za bencin mu dam. :D
Nazadnje spremenil tomaz ny, dne 26 Nov 2004, 16:48, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 miro
Ninočka ne vidim nobenega problema , da ne bi tekla , daljše razdalje , - samo z medaljami potem ne bo nič.
Lp
Miro
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Če bom imel avto do takrat popravljen ne bo problema se peljati z menoj.Seveda gdor bo imel interes se peljati.Bom pa še naknadno povedal kako in kaj.Grem pa skoraj 100% dol razen če ne bo višje sile :wink: :wink: .
Se slišimo in seveda pišemo.
ČAO!
Uporabniški avatar
 pegaz
tomaz ny napisal/-a:A me kdo vzame zraven v avto? Se priporočam. :wink:
Mu odstopim svoj del pujsa pa za bencin mu dam. :D

Hoj,
Grem tud jaz v Dolsko. Presneto, pokažeš tekačem pujska in VUMMMM! ko zmešani bi vsi šli tja, še vegetarijanci! :P

Saj vem. Pomanjkanje tekem po tako obilni sezoni je prav zoprno. Ta teden že cel počivam (po Palmanovi) in se vsak dan vprašam: "Ti, a ne bi midva spet šla tečt? Bova drugič počivala, res!" :roll: :oops: :)

Tko: jes sm za avtobus. Če ga ne bo, peljem in mam 3 zice frej. TomažNy in vsi ostali, dobrodošli!

Lep let, Pegaz :)
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 9

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA