Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 jedrnat
Pred obedom izpraznil baterije...krožil po stadionu 8km. Matr je teknila župca potem...
Uporabniški avatar
 banANA
Moj letošnji 100. tek. Ok, saj nekaj je ... ampak se mi nekako malo sliši :?: :!:

V glavnem spet ena 10ka ... natančneje 10,07km.
Tekla iz Trate, proti Žabnici in naprej proti Kranju. Srečala kar nekaj tekačev, ampak samo enega osvetljenega. Zakaj večina ne nosi naglavnih svetilk :?: Enega tekača sem se tako ustrašila, da sem skoraj zacvilila, tako da ne vem, ali sem se jaz njega bolj ustrašila ali on mene :?: :!: Upam da se je on mene vsaj toliko kot jaz njega :--

Pridno tekajte :D
 wind
banANA napisal/-a: Srečala kar nekaj tekačev, ampak samo enega osvetljenega. Zakaj večina ne nosi naglavnih svetilk :?: Enega tekača sem se tako ustrašila, da sem skoraj zacvilila ...

Hmm, torej si tudi ti brez lučke, če si se ga ustrašila? S svetilko pa človeka že opaziš dovolj zgodaj, da ne trčiš vanj. Tekača še prej kot pešaka, ker ima vsaj na supergah nekaj odsevnikov. Čudno tole. :mrgreen:

Danes malenkost manj kot 8 km, v povprečno 4:43 min/km, za uvod malo klanca, dobrih 100 viš.m., potem pa dol in ob Savi.
Uporabniški avatar
 ROSI64
Je bilo potrebno izkoristit decembrsko toplo vreme 10°C kljub dežju. :D

Razdaljo spet malo povečal - maksimalna odkar spet laufam :arrow: 15,1 km

popoln užitek. :juhuhu:
  • 1
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 231