vse o teku na smučeh - tehnika, treningi, proge, oprema, ...

Moderator: pryks666

pryks666
donmit napisal/-a:Se tekaške proge na Arehu plačajo?

Prejšna leta se niso, tako da mislim da tudi letos niso plačljive ...
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Plačajo se ne, se pa tudi ne urejajo :( tako kot bi se lahko :--(
 Musica
Pozdravljeni

Zanima me, če kdo ve kakšnoj je trenutno stanje na tekaških progah. Na uradni strani od smučišča namreč že par dni piše, da tekaške proge niso urejene, klici na informacije pa do sedaj tudi niso bili uspešni.

Hvala za odgovor

Janja
Uporabniški avatar
 3man
Snega ni, to je problem na Arehu. Je odjuga vse pobrala. Še prej, kot pri nas v Rušah. Žal. Sem prav jezen!!!
Uporabniški avatar
 ifo
Na spletni strani Športnega centra Pohorje piše, da je tekaška proga urejena. Ima kdo kakšne informacije iz prve roke (če je to res in katera proga)?

Hvala.
Uporabniški avatar
 marja
Včeraj je bil Lovro. Baje je kar ok, tu pa tam kaj ven gleda, ampak ni problematično. po jasi in do ravnine pa so si spet duška dali sankači.
Na Rogli pa je bilo danes super. Je pa treba kupit karto (4 EUR), kar se mi za lepo zrihtane proge zdi čisto ok.
 marsla
Danes bil na Arehu pa lahko rečem, da je blo kar vredi... Od začetka, recimo prvih 500 m, je nekaj malega kamenčkov, drugače je pa kar nekaj snega. Proga edino ni lepa, gladka, saj je od začetka po sredini manjša špura za klasiko, dalje je pa mehka in uničena zaradi motornih sani... 3 sankače sem pa tudi srečal na zadnjem spustu :/ drugače pa lahko pohvalim, da so lepo označene vse proge, povsod na novo table, česar ni blo lani. Če bi bla še proga taka kot mora, bi blo super :)
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Ja, dexi, sn te vido, ko si se dol pelo, pa sn te mislo fprašat kak je te gori. Nisn mogo verjet, da nimam tvoje številke. Te sn se pa kr sam prepričo, da je tak, kak se spodobi za Maribor ... srednje ... in ...
Je bilo precej južno in sem si privoščil en padec. Skij seveda nisem namazal, saj sem se v nekaj sekundah odločil, da grem pogledat na Areh. Čeprav je bila proga lepo steptana, pa so bili robovi na spustu zelo mehki in so me "not potegnili". Je bil en model na progi in sem se pač malo izognil :lol:
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 14

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA