Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 gorski
Božično jutro čudovito,mrzlo,belo in pa s soncem obdano idealno za tek je pa res,da izgleda kot,da so ljudje izumrli! Vesel Božič vsem skupaj pa zdravo in veselo novo leto!!!!!!!!!!

danes 7km!!!! :D
Uporabniški avatar
 pajo
Po dolgem času zopet skupaj na teku z mojo drago ženičko.Super vreme kaj hočeš še lepšega.Koseze - Agrotehnika in nazaj. Za njo :laola .
Uporabniški avatar
 jedrnat
S tekaškim prijateljem Matejem sva jo mahnila na 14,5 km pogovorni tek po njegovi trasi. Ko sem prvič pogledal na uro sva bila že na 7km. V dobri tekaški družbi čas (pre)hitro mine. Bilo je fantastično. Upam, da še kdaj!
Uporabniški avatar
 banANA
Aloooohaaaa!

Jst sm pa dons prov vesela .... z današnjo 9ko, sem si v letošnjem letu pritekla 1000 km
:laola :laola

Sej vem da za marsikoga to ni ne vem kaj .... ampak, zame je :D

Gremo na naslednjih tisoč!
Uporabniški avatar
 bush81
Včerej sem tud jaz šel mal tečt, zadnjič letos, mislim da je blo okrog 10 km.....ura 18:00, temperatura nadpovprečna za ta čas, nekaj časa tekel z naglavno svetilko....nato tekel kar v temi...je blo res prekrasno opazovat jasno nebo in 1000 in eno zvezdo....res enkraten zaključek tekaškega leta. :P
Od zdej naprej pa bo treba malo :drink natrenirat. :)
Uporabniški avatar
 Miroslav
Še zadnji letošnji tek 8 km pri sončku brez oblačka in - 1 stopinji C. Prava zimska idila.
Za letos je bilo dovolj, drugo leto spet!
:lol:
  • 1
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 231

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA