Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Danes sem iz prve roke izvedel, da 24 ur Primoža 2012 bo :laola

Naj bi se zgodilo 11 in 12 maja 2012, zatorej ultraši lahko začnete trenirati :wink:

Lp
Marjan
marjan napisal/-a:Danes sem iz prve roke izvedel, da 24 ur Primoža 2012 bo :laola

Naj bi se zgodilo 11 in 12 maja 2012, zatorej ultraši lahko začnete trenirati :wink:

Lp
Marjan

Cvalenti, si nam pripravljen kaj več razodeti o tej hvalevredni novici? :D
LP, Peter
VABILO:

Peter Uršič, vsem bolj poznan, kot upravitelj okrepčevalnice na Sv.Primožu in obenem tudi organizator vzdržljivostne tekme, imenovane "24 ur Sv. Primož" vabi, po zaslužene pokale oz. medalije, katere tekma se je odvijala 6-7. 5. 2011. :wink:

KJE: Sv. Primož nad Kamnikom
KDAJ: 2. Januar 2012
OB KATRI URI: 9:30

Vse dodatne informacije : Peter 041/353-513

Da malo osvežimo: :clap:

1. Polona Mlakar, Ljubljana: 16x
2. Helena Bogataj, Mekinje: 15x
3. Helena Pavlič, Buč: 13x

1. David Kadunc, Ljubljana: 24x
2. Igor Alpner, Godič: 23x
3. Jure Grmšek, Križ: 20x
3. Peter Macuh, Ljubljana: 20x
3. Tomaž Cukjati, Kamnik: 20x
Uporabniški avatar
 AVI
Ulala, bi skoraj spregledal tole temo... :mrgreen: ...tako, da se vidimo 2.1. na Primožu...vreme pa imamo zato, da vemo kako se napraviti....da bi bil pa ovira, ah to pa ne... :D

P.S. MAKALU spet si fajn filmček pripravil... :D Za podoživeti te trenutke. :D :D
Loni in Avi lepo da sta pogledala mojo objavo :D kar se pa rožic tiče - meni so ženske rožice bolj všeč... :wink: o vremenu pa :!: najlepše vreme je itak kadar se v dežju sonce vidi ....
Podelitev medalj in pokalov za 24 ur Sveti Primož in pohode nad 100, 200 in 300 za leto 2011 :clap: bravo vsem za udeležbo...vreme primerno ...družba odlična... za hrano in pijačo poskrbljeno...vsi ta glavni smo bili prisotni...videoposnetki so še v delu, za pokušino pa nekaj fotk v družbi glasbe najboljšega tekača zimske lige med glasbeniki (Martin) :clap: Škatla zgovoren, Peter kratek in jedernat, Vojko najboljši pomočnik....da ne bi omenil vseh, bi predolgo trajalo :laola v glavnem vsi ste super :clap: pohvale še Maji za fotke in seveda zmagovalcem :clap: naš prijatelj Vinko je pa tako ali tako car med lanskimi pohodniki .Brez :argue: čim več :D tudi kakšna :drink pa čim bolj v pravo :arrow: in tudi malo heca mora biti :--

http://www.youtube.com/watch?v=0XGbL9EBlko

lep pozdrav :toast:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA