Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Tilcara napisal/-a:Bernarda in Maca pridita! Mojmir je poleg krofov, naročil tudi sonce :D

Hvala za vabilo :D .......bo, ostal tek brez mene :( ...... malo predaleč je :oops: .....imejte se dobro :laola naj vam sije sonček 8) dober tek 2 x :clap: :clap: :clap:
Bernarda, ko se usedeš v avto je povsem enako ali se pelješ do Ljubljane ali do Portoroža. no ja skoraj enako.
usedeš se v avto in avto pelje. razlika pa je v tem, da mi imamo sonce, najlepše mesto na svetu (za tiste, ki ne vedo je to Ljubljana) pa meglo in oblake
ker kolajno dobi vsak, sem jih letos naročil 120 in 140 krofov.
krofe imam že doma, da slučajno slaščičarji ne bi pozabili...

letos bomo progo malo zamenjali. proti Luciji boste tekli kar po glavni ulici in potem po plaži nazaj v Portorož. ostalo bo ostalo enako, kot vsa leta do sedaj. v Piran, okoli Tartinijevega trga in nazaj v Portorož. vse skupaj cca 9km popolne ravnine.
Če so krofi že doma pa si bo treba v ponedeljek kar fejst nabrusiti zobe... :mrgreen: Sicer pa po napovedih naj bi bilo zjutraj le oblačno, za tiste pa ki bodo prišli na cilj po 12.00 bo poskrbljeno za brezplačen tuš (in še krofi bodo mehkejši...) :lol:
Uporabniški avatar
 maca
bernarda napisal/-a:
Tilcara napisal/-a:Bernarda in Maca pridita! Mojmir je poleg krofov, naročil tudi sonce :D

Hvala za vabilo :D .......bo, ostal tek brez mene :( ...... malo predaleč je :oops: .....imejte se dobro :laola naj vam sije sonček 8) dober tek 2 x :clap: :clap: :clap:

Prideva obe, ha, sem jo kar prepričala. Zdaj me samo še to zanima, kakšna temperatura bo, jaz bi tekla bosaaaaa. :mrgreen:
Mene, ŽAL ne bo :( Bolečina v pljučih, bo treba počivat.

Imejte se skrajno lepo, Maca nazdravljam že danes; Čin čin na tvoj dan :D
maca napisal/-a:
bernarda napisal/-a:

Prideva obe, ha, sem jo kar prepričala. Zdaj me samo še to zanima, kakšna temperatura bo, jaz bi tekla bosaaaaa. :mrgreen:

Pa si res tekla bosa!!!! Ali je bila katera druga? :clap: :clap: :clap:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA