Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 skorc
Tudi jaz sem danes oddelal mojega silvestra. 75,48 km, 780 višincev, tempo 5.40 min/km, povp. utrip 130. Peglanje baze...

Sedaj pa gasa v novega. ;)
Uporabniški avatar
 bor©
S vkleščenim živcem v križu in nafilan s protibolečinskimi tabletami novoletno 6ko.
Najbrž bom še danes jokal od bolečin v hrbtenici. Vendar pravijo, da kar počneš za novega leta dan, počneš vso leto. Torej je vredno bolečin :)
Uporabniški avatar
 pajo
Več kot to... Od gostiteljev do pokopališča prižgat svečko nedavno preminuli mami in nazaj. Mrzlo, jasno ampak čisto brez vsakega vetra.To pa ne doživiš vedno v Ajdovščini. Če sploh.Kakšen zrak. Auu.
Uporabniški avatar
 jegart
Jaz pa danes nič jutri bo sigurno padlo nekaj kilometrov .
Mi smo tudi dane sopravili na Barbari ,prižgali nove sveče na grobu
dobili zadoščenje da smonaredili nekaj dobrega . Vsem Forumcem pa zdravo in uspešno novo leto.
Uporabniški avatar
 Miroslav
12 km pri oblačnem vremenu in 6 stopinjah po Ljubljani (j... ga, šiht :roll: ).
Kako različno vreme je bilo danes po tej naši mali lepi Sloveniji. :shock:
Drugače pa je letošnja zima pisana na kožo nam tekačem.
:clap:
 mp3
banANA napisal/-a:Moj letošnji 100. tek. Ok, saj nekaj je ... ampak se mi nekako malo sliši :?: :!:

V glavnem spet ena 10ka ... natančneje 10,07km.
Tekla iz Trate, proti Žabnici in naprej proti Kranju. Srečala kar nekaj tekačev, ampak samo enega osvetljenega. Zakaj večina ne nosi naglavnih svetilk :?: Enega tekača sem se tako ustrašila, da sem skoraj zacvilila, tako da ne vem, ali sem se jaz njega bolj ustrašila ali on mene :?: :!: Upam da se je on mene vsaj toliko kot jaz njega :--

Pridno tekajte :D

...ta proga je tud meni všeč, občasno med vikendom sem jo mahnila po njej, ampak že kar tam iz mesta... sicer pa sem decembra počivala, ker sem imela "baje vneto mišico", počitek je pasal, očitno je telo zahtevalo svoje in svoje tudi dobilo.... 1.1.2012 pa spet začela v počasnem teku, razdaja 5 km, včeraj 2.2.2012 tudi še en kratek tek, zadovoljna s časom in s tem, da me volja do teka še vedno drži....

gremo naprej....
Uporabniški avatar
 Torkel
Včeraj zvečer (po 20 uri) del ljubljanskega PST-ja. Izpustil sem Golovec, kjer mi v temi nekako ni za teči.

Srečal dva tekača. Neobičajno toplo vreme za januar.
  • 1
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 231

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA