prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
 matador
katera? zimska
za vsakadanjo uporabo ali pa za kakšen krajši nezahteven vzpon, sneg, npr. bunde/jakne pa tudi hlače iščem - eno tako lepo kombinacijo...nekaj takega http://www.jack-wolfskin.com/en-uk/appa ... e-men.aspx

Torej, funkcionalno mora biti res top, cenovno pa, jah zdele so razprodaje, pa sem pripravljen dati kak eur več...POVEJTE vaše izkušnje, kaj ste že imeli pa ne bi več, kaj imate sedaj in ne zamenjate, itd...

aha, še to, kje kupiti, jaz bi šel v avstrijo, imajo northland pa jack wolfskin,..
gledam pa znamke kot so:
1. ICE PEAK
2. JACK WOLFSKIN
3. MCKINLEY
4. LAFUMA
5. NORTH FACE
5. PEAK PERFORMANCE
6. SALEWA
7. NORTHLAND
8. MAMMUT
9. mogoče še kakšna, a ne poznam
.... imam občutek, da si se prijavil na napačen forum :D .
Tu je malo njih, ki jim je "šminkeraj" pred vadbo.
To bi imela jaz za v mesto :) :) :) pa za na smučišče, tam, za k šanku :)

Za tečet jo je škoda. No lažem, jaz imam zelo podobno za tek, sem jo (skoraj dobesedno) pobrala s kante, ko jo je moj vrgel stran, staro 18 let :)
Jaz osebno zaradi mojega zahtevnega okusa in zahtevnih pogojev (visoke temperature in močno sonce poleti, včasih zelo nizke temperature pozimi, pa še močna vlaga, veter padavine, sneg), v katerih tečem svoje včasih kratke, včasih pa dolge teke, uporabljam izključno visokokakovostno športno opremo priznanih znamk, naprimer Hofer....
:lol:
Uporabniški avatar
 Loni
Potem si pa sploh falil forum :wink: Meni je znamka nepomembna, pomembno je to, da mi je zadeva všeč in da je funkcionalna. Za v hribe imam iste "znamke" kot za tek, samo obutev zamenjam, še te ne vedno, pa s cepinom in derezami na Rožniku ravno nimam kaj počenjati. O znamki zadnjih dveh nisi nič spraševal.

Pred znamkami ima daleč večjo prednost uporabnost.
 matador
Loni napisal/-a:Potem si pa sploh falil forum :wink: Meni je znamka nepomembna, pomembno je to, da mi je zadeva všeč in da je funkcionalna. Za v hribe imam iste "znamke" kot za tek, samo obutev zamenjam, še te ne vedno, pa s cepinom in derezami na Rožniku ravno nimam kaj počenjati. O znamki zadnjih dveh nisi nič spraševal.

Pred znamkami ima daleč večjo prednost uporabnost.

potem pa, ko si se toliko razpisala bi lahko podala katere znamke priporočaš, foruma pa definitivno nisem falil (naslov podforuma je oprema za tek, prav tako oprema za prosti čas), zdej pa če vsi kupujete samo v hoferju, pa kar izvolite, navalite...
Uporabniški avatar
 Loni
Nobene liste z moje strani. Že samo pri supergah imam 5 različnih znamk in nobenih ne zamenjam. Ali pa preferiram, odvisno, kam grem in kakšne so razmere. In ko si ravno omenil Hofer, njihove nogavice so super.
Z blagovno znamko naj šminkira tisti, ki si to lahko privošči!
:!:
Sam moram v življenju skrbeti tudi za bolj pomembne stvari, kot so "priznane znamke športnih oblačil". Ko pride plača in odšteješ kredite, stroške, ko otrokom kupiš, kaj potrebujejo, vzdržuješ avtomobile, ostane bore malo za luksuz. Večinoma je še za nove športne copate ali štartnino za tekmovanje težko zbrati dovolj denarja.
:(
Važno je, da oblačilo funkcionira tako, kot mora. Pa neglede na to, ali je znamke Hofer ali Jack Wolfskin.
:wink:
 Hanzy
Ko sem jaz kupoval jakno za v hribe, sem zadevo kupil v intersportu v akciji 3 za 2, s čimer sem "prišparal" kar dosti denarja, oz. bolje povedano, sem ga zapravil manj.

Takrat sem, se odločil za nepremočljivo letno jakno znamke Jack Wolfskin, ki pa jo v kombinaciji z drugimi oblačili uporabljem tudi pozimi, le obleči se moram kot čebula.
Pomembno se je obleči primerno letnemu času, vremenskim razmeram in aktivnosti primerno. 8)
(ko smo s skupino pretekli četrtek zvečer tekli skozi staro ljubljano, so se ljudje v puhovkah, rokavicah, kapah in šalih čudili, nam "čudakom" v pajkicah, kako z nasmeški vijugamo med njimi...) :FO:

Priporočam Vam obisk trgovine Kibuba, prodajalci so tudi zelo fajn in vejo o čem govorijo, za razliko od trgovcev v Intersportu, Hervisu, GigaŠportu... pač način poslovanja. Imajo veliko izbiro kvalitetnih oblačil, raznih znamk. :clap:

Seveda pa znamka ni vse. Se lahko tudi s cenejšimi zadevami pride lepo skozi, če le ni iz slabega materiala. :evil:
Uporabniški avatar
 Vreme
Obstaja pa en velik problem v Hoferju... zna zaloga zelo hitro poit. Sem že večkrat imel to nesrečo :?

V resnici so Hooerjevi tekaški izdelki zelo kvalitetni. nekdo je zgoraj omenil zokne. Že kar nekaj časa me držijo, vmes sem kupil že tudi kje drugje, pa jih ni nimam več.
Uporabniški avatar
 pajo
Loni napisal/-a:Nobene liste z moje strani. Že samo pri supergah imam 5 različnih znamk in nobenih ne zamenjam. Ali pa preferiram, odvisno, kam grem in kakšne so razmere. In ko si ravno omenil Hofer, njihove nogavice so super.

Enako velja za švic majice. Dolgi rokav,krtaki ali brez. Vse odlično. :clap:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA