Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Bernarda in Tae, ker mi je tek tekmovalni šport in zaradi tega težim k čim boljšim rezultatom, mislim, da je normalno, da sem lahko tudi nezadovoljen s svojim rezultatom ne glede na to, koliko boljši sem, kot v prejšnjih letih... :roll: :)
Zdi se mi, da od lanske nočne desetke na Bledu nisem napredoval v teku na 10 km... :shock: :oops: :evil:, manjša izboljšava je sedaj samo zaradi tega, ker je sedaj bolj hladno in mi to ustreza... 8)
Kot sem napisal sem pa zelo sem zadovoljen z uvrstitvijo... 8) :D, ker je konkurenca na tem teku vsako leto hujša... :shock: :evil: :)
Glede mojega komentarja, da nisem zavpil, kot sem pritekel v cilj, je pa bolj mišljeno to v šali... :wink:, ker sem itak pozabil :shock: :oops: :roll: , pa tudi če bi zmagal na tem teku... :lauf: :nono: :ignore:

Ja nč, gremo dalje...v soboto Sv.Primož, potem Medeja, da se malo spočijem od desetk... :D 8)
zase vem, da se med tekom stalno pogovarjam. težje kot mi je bolj je pogovor enostranski. včasih se kurim na "jaz sem najboljši", največkrat pa na "samo še do tistega kandelabra" :lol:

je pa efekt besed različen. ko si rečem samo še do kandelabra, tečem točno do tja in potem hodim. ko se pa kurim na bolj močne besede se večkrat zgodi, da se zamotim in tečem dlje.

seveda nisem tak tekač kot vas je večina tu gori. meni je dovolj, da 3-4 na teden pretečem do 10km. ampak tudi to je včasih hudičevo težko :?

zelo je pomemben notranji govor šampiona. zaveš se ga šele takrat, ko ga ubesediš in ga tvoja uha slišijo. ko se od svojih besed naježiš je šele tisto tapravo...

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA