Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 zz topka
Bem, bom še jast napisala.
Čeprav sem se lani udeležila zelo malo tekem in se mi je zdelo, da skorajda nikjer nisem bila, je vseeno naneslo:

POHOD: 3613, 5 km ( od tega vsaj 1400 km le u luft, proti nebu :D )

TEK: 117,7 km

KOLO: 148,6 km

PLAVANJE: 1 km

KEGLJANJE TRENINGI IN TEKME: 90 ur

TEKME: 13 komadov, od tega 7 v hitri hoji in 6 gorskih tekem ( GM4O je sevejde najbelj important)

REKORDI V HITRI HOJI( he, he, če ni nobjene druge):
2 x na 3000m DR, W45
3 x na 5000m DR , W45
1 X na 5000m BALKANSKI R., W45

Ker me že od avgusta boli tetiva in je ne morem na noben način pozdravit, bi bla najbelj srečna, če bi kar sama od sebe nejhala bolet... :shock:
Pole bi pa lahk še začela sanjat o tem, da bom en bot prelaufala polovičko... ker jo še nejsm...

Ma, če ne bo drgač, pej upam, da mi ostane vsaj moj hrib...( sam je hudič, ker se kliče PLAZ, oštja, da mi ne splazi nejkam... :-- )
Uporabniški avatar
 Vreme
Več kot uspešno leto je za mano.

Pretekel dva maratona:
Verona in Ljubljanski maraton

Pet ultramaratonov
Formaraton 58,8 km
24 urni tek sreče Grosuplje 101,3km
Wildon 6 ur teka 45,2km
Ultramaraton Celje - Logarska dolina 75 km
Sladkih6 45,5 km

Ostalo:
Šentiljska pot 56,4 km
Svečinska pot 45,9 km
Muraton 60,7 km
Moravška pot 45,2 km
A jih uhka v 10 v enem dnevu 40,8 km

Skupaj naneslo 1961 km, največ do sedaj. Letos pa samo dve "pobožni želji". Uspešno zaključen Lake Balaton Supermaraton (95,2 km v dveh dneh) in seveda 100 km Biela. Vse ostalo bo samo smetana na torti :wink:
Uporabniški avatar
 INOT
Hm kaj sem vse počel..?
Malo megleno je že to vse skupaj :D
Šentiljska pot pozimi, še sedmič zapored Zagreb-Čazma, tretjič zapored zmaga z TF ultra na Formaratonu, 48 ur kroženja po Balatonskem campu, 100 km kamenja po Velebitu, vseh ultra trekingov pa se niti več ne spomnim :lol:
Končno tudi odločitev, da je treba po 25. letih prenehati z ultrami, drugače se bom enkrat razletel, ali pa me bodo vlili stran :D
Zasluženo uživam v ultrapenziji, iz čiste hudobije pa se bom verjetno posvetil kratkim razdaljam in poskušal koga še kdaj premagati. :--

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA