Moderator: lenči

venisafeni
Polžki in polžke, zakon ste ... prebrala sem prav vse strani in moram reči, da so vaše prigode zanimive, predvsem pa vztrajnosti ne manjka :D

Tudi sama sem s tekom začela letos maja in kilometre počasi nabiram. Tečem bolj zase, zaradi mojega dobrega počutja in zdravja, grem pa tudi na kakšno organizirano tekmo.

Lepo tekajte ( jaz ga danes izpustim, ker je moja trasa preveč poledenela, ker pa sem v stiski s časom, mi druga ne preostane )

Ampak jutri je nov dan :clap:
Uporabniški avatar
 lenči
venisafeni napisal/-a:Polžki in polžke, zakon ste ... prebrala sem prav vse strani in moram reči, da so vaše prigode zanimive, predvsem pa vztrajnosti ne manjka :D

Tudi sama sem s tekom začela letos maja in kilometre počasi nabiram. Tečem bolj zase, zaradi mojega dobrega počutja in zdravja, grem pa tudi na kakšno organizirano tekmo.

Lepo tekajte ( jaz ga danes izpustim, ker je moja trasa preveč poledenela, ker pa sem v stiski s časom, mi druga ne preostane )

Ampak jutri je nov dan :clap:

Bravoooooo, le tako naprej, užitkov ne bo zmanjkalo :laola :laola
Uporabniški avatar
 lenči
Asparagus napisal/-a:Čestitke za uspešen tek v Istri :clap: .

Jaz sem danes gledala svojo statistiko in ugotovila, da vsaj en svoj rekord v letu 2011 pa še lahko popravim :? . V treh decembrih, odkar vodim tekaški dnevnik, nisem nikoli pretekla več kot 52 km. :D

Alenka, največ so vredni užitki pri teku in zato le gasa, da jih bo čimveč :laola
 venisafeni
Naj božič vsem podari družinsko srečo.

V novem letu imejmo cilje,
sanjarimo in ustvarjamo,
preizkušajmo skrivnost,
odpiramo vrata v neznano.

Vzemimo si čas;
uživajmo v drobnih trenutkih
in bodimo neskončno srečni.

Kjerkoli že, naj bo čarobno. ♥
 venisafeni
Lenči, kapo dol :) Res si nam vseem za vzor!

Polžki, gre kdo slučajno na novoletni tek od trga do trga, 2. januarja 2012?
Uporabniški avatar
 Ananda
Da ne bo tema zamrla (kot da obstaja moznost, da se to zgodi ;) ), se oglasam jaz. Pricenjam ponovno tect. No, nikoli nisem povsem nehala, a pod 20 km v enem mesecu tezko stejem za tek. Sicer sem veliko bolj s treningi svojega sporta nr.1, ampak ta je cisto drugacne narave kot tek ali kolo.
Lani sem spustila ven tako LM, kjer sem koncno nameravala odtect polovicko, kot Dolsko, ki mi je zaradi tistega frdamanga hriba sploh pri srcu. Zanimivo, koliko novih kletvic lahko v dobrih 10 km izumis, potem pa ta isti tek tAKOpogresas, ko ne mores it.
No, pred kratkim sem prisla do pomembne ugotovitve, da povecan obseg pasu in bokov ni na racun misic in se ze ( :lol: ) dvakrat letos spravila v superge. Zdaj pa samo upam, da koleno ne bo povzrocalo prevec tezav. Zna biti tecno, kadar se tako odloci. Tudi probleme s hrbtenico, o katerih sem verjetno ze pisala, pocasi odpravljam s trigger point masazo, ki v nasprotju z lepo zvenecim imenom, niti ni prav prijetna (ce se milo izrazim).

To je od mene zaenkrat vse. Zelim vam zdravo in mirno leto 2012!

Aja, venisafeni, tista kavica od lani naju se caka. ;)
Uporabniški avatar
 lenči
Hi, hi, se komaj nazaj držim, da ne pišem non stop :-- :lol: .
No, tudi jaz še migam, trenutno imam najhujši musklfiber od kašlja :evil: . Kaj hočemo, baje pride tudi to, samo da bi čimprej minilo, pa bo :D .
Saj vem, da tekate, migate, ste aktivni, le nerodno vam je, a ne :wink: :clap: .
Kar pogumno, saj veste, tu je dovoljeno vse, od jamranja na kvadrat do hvaljenja na nevemkatero potenco :clap: :laola .
Uporabniški avatar
 lenči
Aja, pa na Kraški maraton se bo treba prijavit :clap: ...hja, nič, grem kar na lopovičko, če bodo pa pogoji, jo pa spet mahnem bosa na ta kratki :lol: .
 venisafeni
Ananda, dobrodošla nazaj v tekaških copatih ... najin skupni tek še vedno velja. In kavica tudi :wink:

Polžki ... naj se malo pohvalim saj sem danes dosegla magično mejo 1000 km od začetka teka ( maj ) in sem ponosna sama nase še in še :laola

Čeprav ne vem zakaj, ampak zdi se mi, da me noge nekako ne ubogajo tako kot bi morale in bolj nazadujem kot napredujem :(

Se vidimo na kakšen teku in odpolžamo skupaj cilju naproti

Lep dan in še lepši vikend!
Uporabniški avatar
 pajo
Bo šefica kaj več napisala... Samo jo potem poslušaj ne tako kot nekateri, ki potem delajo po svoji glavi. Ja se vidimo - upam. :D
Uporabniški avatar
 banANA
Pozdravljeni!

Priznam da mi je v teh dneh (beri: po novem letu) malo zmanjkalo motivacije :--( Cilj v letu 2011 je bil dosežen in potem kar .... blokada! :( ... tako da sem letos odtekla 2 tek(c)a. Ampak mislim da je "kriza" za mano, saj se po današnjem teku spet počutim fenomenalno.

No, k "povratku" je pripomogel tudi tale posnetek ... oddaja "Neobvezno v nedeljo", kjer je bil gost Urban Praprotnik. Priporočam! :laola

http://tvslo.si/predvajaj/neobvezno-v-n ... 124963631/

Prisrčen tekaški pozdrav!
Uporabniški avatar
 lenči
venisafeni napisal/-a:Čeprav ne vem zakaj, ampak zdi se mi, da me noge nekako ne ubogajo tako kot bi morale in bolj nazadujem kot napredujem :(

Ah, ja, to pa ni nič novega :wink: , meni se to večkrat zgodi, celo večkrat na leto, pa se s tem ne obremenjujem in grem naprej. Če ne gre hitro , gre pa počasi :D . In potem se kar naenkrat "odpre" in spet steče. Važno je, da se miga in se gre naprej. Drugače je, če je poškodba ali bolezen. No, tudi preutrujenost se lahko pojavi, če malček pretiravamo. Lepo po pameti in z užitkom, pa ni hudega :clap: . Zato le veselo naprej tekaj in uživaj in se ne obremenjuj z neubogljivimi nogami :twisted: , glava je tista, ki gre naprej :clap: .
Uporabniški avatar
 lenči
venisafeni napisal/-a:Polžki ... naj se malo pohvalim saj sem danes dosegla magično mejo 1000 km od začetka teka ( maj ) in sem ponosna sama nase še in še :laola

Čestitkeeeee :laola , no, pa si jih naredila več kot jaz celo leto :D . Ti gre odlično tek od nog :clap: .
  • 1
  • 311
  • 312
  • 313
  • 314
  • 315
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA