prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Obivankenobi je spet razturil. Že takoj je prišel v klub 20. :clap: Jaz sem za njim seveda precej zaostal, vseeno pa postavil svoj nov rekord (20:57). Kljub sončku pa moram priznati, da sem zaradi hladnega zraka dihal zelo s težavo, kar se je na vrhu pokazalo tudi s kašljem.

Cuki me je opozoril, da sem se na vrhu ene 3m prehitro ustavil. Se opravičujem in hkrati obljubim, da se to ne bo več zgodilo. Nevednost me še ne naredi nedolžnega :oops: . Če bo to vplivalo na končno uvrstitev mi lahko k skupnemu povprečju prišteješ 3 sekunde.

Naslednjo spustim, potem pa se vidimo spet čez 14 dni.
Tae mislim da bo še veliko možnosti za revanš...Klemen, Sebo, Tomaž, Igor in moja malenkost smo jo mahnili po lovski stezi na Kisovec, kjer smo srečali Denisa in se skupaj čez Pirčev vrh vrnili na Primoža. Alpner upam da je slikica uspela.
Timing posreduje najnovejše rezultate Zimske lige na Sveti Primož.
Med 48imi predstavniki močnejšega spola je bil najhitrejši ( dolgčas ):
1.ZARNIK SEBASTJAN 1977 17,22
2.MLAKAR GREGOR 1988 18,28
3.( JOHN DOE ) 19,21
KVEDER LADO 1963 19,30
Med 26imi predstavnicami nežnejšega spola je bila najhitrejša ( očitno so bile priprave uspešne ):
1.GALJOT BARBARA 1971 24,06
2.ŠERKEZI TINKARA 1975 25,51
3.ALPNER FANI 1967 27,15
Med našo prihodnostjo;15jih je teklo:
fantki
1.SUŠNIK ROK 2001 22,41
2.URANIČ LUKA 2001 23,15
3.URŠIČ NEJC 2001 23,45
in punčke
1.OREHEK KARMEN 1997 24,45
2.URANIČ NUŠA 1999 27,40
3.ČIROVIČ TJAŠA 2002 28,09
Še 18 udeležencev ima vseh 7 vzponov ( danes je odpadel eden )
Slika iz Kisovca bo zelo kmalu:upam
mušnica napisal/-a:Prvič na Sv. Primožu, v pohodniški sopihajoči izvedbi pod vodstvom Loni - tako ji ni bilo potrebno noreti, ker sem jo jaz bremzala :oops: :oops:
Zagotovo ne zadnjič, je preveč lepo pri vas :laola

Čestitam za prvi obisk Svetega Primoža, pa upam , da res še kdaj :clap:

LP Andrej
Tudi tokrat zimska liga uspela, več kot to, ponovno je padel rekord s 89 ligaši in ligašicami. :clap: :laola
Današnji vzpon, imenovan Sitarjev vzpon (Sitar pneumatic center) nam je pripravil manjše presenečenje z darilnimi boni za popust in parimi praktičnimi nagradami za zaključek lige. :clap: :clap:
http://www.gume.si/
Slika
Današnji štarter lige je bil "ljubljančan :lol: " Boris Peček imenovani obivankenobi :clap:
Spoznajmo Borisa:
Obivankenobi (junak iz filmov Vojna zvezd :lol: ). Po poklicu trener karateja, s čimer se tudi preživlja. Včasih aktivno igral košarko in že na šolskih krosih zmagoval, kar pomeni, da se je s tekom srečal že kmalu. Vendar pa se je resneje z njim začel ukvarjati pred dobrimi šestimi leti. Drugače pa rekreativni tekač specializiran za krajše razdalje. V zadnjem času (letu) je na svoji tekaški poti naredil neverjetni napredek na vseh razdaljah. Za orientacijo primerjava njegovih najboljših časov v letih 2010 in 2011:
2010 2011
5k: 18:56 17:35
10k: 38:23 35:50
21k: 1:28:05 1:21:37
Kljub izrednim rezultatom za rekreativca je zelo samokritičen in z doseženim zlepa ni zadovoljen, kar ga žene naprej in naprej k novemu napredku. Njegovi najljubši treningi so ravno intervali, kar večina tekačev ne mara. (Informacije o Obiju mi je posredoval Tae, hvala :wink: )
Foto štarterja:
Slika
Obi, hvala za obisk in upam, da to ni bil zadnji.
Ponovno le trije iz Kluba20 (Zarnik, Kveder in Mlakar), z današnjim vzponom tudi Boris v klubu, dobrodošel . :clap:
Rezultati:
1. ZARNIK SEBASTJAN 1977 - 17,22
2. MLAKAR GREGOR 1988 - 18,28
3. (JOHN DOE) 19,21
KVEDER LADO 1963 - 19,30

Ženske:
1. GALJOT BARBARA 1971 - 24,06
2. ŠERKEZI TINKARA 1975 - 25,51
3. ALPNER FANI 1967 - 27,15

Otroci do 15 let:
Fantje:
1. SUŠNIK ROK 2001 - 22,41
2. URANIČ LUKA 2001 - 23,15
3. URŠIČ NEJC 2001 - 23,45
Punce:
1. OREHEK KARMEN 1997 - 24,45
2. URANIČ NUŠA 1999 - 27,40
3. ČIROVIČ TJAŠA 2002 - 28,09
:laola :laola :clap:
Fotka Tinkare z najmlajšimi, ki so dobili nagrade za pridnost iz podjetja Intersnack (Darja, hvala za dobrote):
Slika
Imeli smo suho in sončno vreme, +4 stopinje, na cilju nas je pogrel poleg čajčka tudi sonček.
Imeli smo tudi novinko na ligi, "Mušnica" dobrodošla. :clap:
Nekateri smo jo ucvrli tudi proti Kisovcu in preko Pirčevega vrha nazaj v dolino (Kveder, Zarnik, Alpner, Sitar, Janša in jaz).
Skupinska fotografija:
Slika
Zahvala Maji in Manci, ker sta pomagali deliti Sitarjeve kupone. :clap:
Današnji hostesi :lol: :
Slika
Ps: S Sandro sva resnično vesela, da je liga tako množično obiskana. :clap:
tekac 007 napisal/-a:Tae mislim da bo še veliko možnosti za revanš...Klemen, Sebo, Tomaž, Igor in moja malenkost smo jo mahnili po lovski stezi na Kisovec, kjer smo srečali Denisa in se skupaj čez Pirčev vrh vrnili na Primoža. Alpner upam da je slikica uspela.

Cicman napisal/-a:Slika iz Kisovca bo zelo kmalu:upam

Slika
tae napisal/-a:Obivankenobi je spet razturil. Že takoj je prišel v klub 20. :clap: Jaz sem za njim seveda precej zaostal, vseeno pa postavil svoj nov rekord (20:57). Kljub sončku pa moram priznati, da sem zaradi hladnega zraka dihal zelo s težavo, kar se je na vrhu pokazalo tudi s kašljem.

Cuki me je opozoril, da sem se na vrhu ene 3m prehitro ustavil. Se opravičujem in hkrati obljubim, da se to ne bo več zgodilo. Nevednost me še ne naredi nedolžnega :oops: . Če bo to vplivalo na končno uvrstitev mi lahko k skupnemu povprečju prišteješ 3 sekunde.

Naslednjo spustim, potem pa se vidimo spet čez 14 dni.

Tae, hvala za kompliment... :clap:, ja klub20 sem ujel za mišjo dlako, saj sem imel čas točno 20 minut... :shock: :oops: :D 8), drugače pa tudi tebi čestitke za nov PB :clap: :cast1:, očitno sem ti res dober motivator, kar me zelo veseli... 8) :wink:
Ja, ustavljat se pa ne smeš prej... :nono: :lol: :shock: :wink:, čeprav verjamem, da paše po vseh tistih klančkih... :lauf: :bum: :oops: :lol: :wink:
Cvalenti...hvala :clap: :cast1:

:arrow: da sem bil lahko štarter na tvoji dirki... :D 8)
:arrow: da so klančki še vedno isti tako, da se še vedno moram kar pošteno potruditi, da pridem do vrha :shock: :oops: :wink:
:arrow: da si zrihtal lepo sončno vreme, predvsem se je pasalo pomartinčkati na vrhu... :D 8)
:arrow: za predstavitev... :clap: , bolje se ne bi mogel opisati... :oops: :roll: :wink:

Ja, itak se še pridem razmigat na tole ligo... 8) :D, da izkoristim prednosti, ki jih prinaša članstvo v klubu20.. :lol: :shock: :oops: :wink:
PETEK, STRAŠNI ZAČETEK… IN ŽELEZNA SRAJCA LEVJESRČNIH V RAJU

Petek, 6. 1. 2012., ob 7.25 pred OŠ Stranje. Predura. Ko so se nekateri šele leno pretegovali v topli postelji in minuto za minuto podaljševali svoj odhod v mrzlo a jasno jutro, so mladeniči iz šestega razreda, kot vsak petek v tem šolskem letu, polni energije čakali pred šolo na nov dan. Le kaj jim bo prinesel?!

Ura ZŽS*, 7.35: Strašni začetek… Rugbi! "Ej, to mi je všeč." Fantje imajo svoje ideje, mladostno energijo, ki jo v teh časih tako pogosto pogrešam, ko jim zrem v oči. "Ma, vse je breez veezee."

"Aha, fantje iz šestih razredov…" Z Gregom se pogovarjam o ligi ter se trudim delati reklamo zanjo. Kateri? O 3. zimski ligi na Sv. Primoža nad Kamnikom, kjer se vsako soboto, pri lovski koči, ob 9h zbiramo mladi in stari, ki ljubimo gibanje in brez tega že skoraj, če malo pretiravam, ne znamo živeti. Pa to ni vsakotedenska medsebojna tekma. Ne, to je borba, ki jo bojuješ sam s seboj. Drugi pa so ti le v spodbudo in tolažbo, da nisi sam, ko sopeš v tisti hrib in si misliš vse mogoče. Tudi to, da bi lahko raje spal doma. Prespal tisto lepo jutro. Zamudil tisti zmagovalni "filing", ki je najboljši, da si zmagal, se premagal in da si "car". Pri cerkvici smo ob sobotah dopoldne vsi zmagovalci: lepi, stari, žalostni, pešaki in tekači, rdeči v obraz, a enaki. Kot ena zadovoljna, velika družina. Vsak najde kakšen poznan obraz. Vsak dobi topel stisk roke in če že ne te, dobi v roke topel, okusen domač čaj, ki nas vedno čaka v "bajti" pri gospodarju.

Ti mladi so tudi nekateri Levjesrčni učenci naše šole. Borci, pa čeprav zaradi mladosti trenutno le za "zmago" in dober rezultat. Za dokazovanje drug drugemu. Tisto zdravo tekmovanje. Ni važno! Važno je, da ta dan, ko veliko njihovih vrstnikov še spi, pridejo tja gor. V njihov spomin se zariše še ena majhna sled. Ta sled bo domača in nikdar tuja… Pomembna, ker je utrjena že v mladosti. Saj veste, navada je železna srajca. In starejša je ta navada…

8.10: Na koncu ure, ko igramo že najbolj priljubljeno igro na šoli, Med dvema ognjema, mi Anej po vsem modrovanju o tem, da je vsak pri nečem dober pove, da je pač on najboljši v spanju. Aneja gledam in se nasmejem njegovi pripombi. Ugotovim, da je na koncu za vsakega človeka, res še najbolj pomembno prav spoznanje kje je dober in da v to res verjame, pa čeprav v postelji.

Dragi moji učenci in starši, mlajše sestrice, starejši bratje, tete, strici, lepi, debeli, veseli, majhni, sinjeoki, očalarji… pridružite se nam v Raju nad Kamnikom. Ne bo vam žal!

Udeleženci lige na Sv. Primoža (OŠ Stranje), 7. 1. 2012: Aleš Prelovšek, Hana Dobovšek, Luka Uranič, Matej Šlebir, Nejc Uršič, Rok Sušnik, Grega Zagorc, Nuša Uranič in Matevž Škrtič, ter učiteljica Tadeja Uršič in čistilka Bernarda Urh.

Ela Uršič in Tjaša Uršič sta zaradi bolezni tokrat manjkali.

Vsi Levjesrčni, vsi Zmagovalci.

Tinkara Skamen Šerkezi

*Projekt Zdrav življenjski slog (dodatne ure športne vzgoje) - http://www.zsrs-planica.si/zdrav-zivljenjski-slog
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 14

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA