Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Ganesh napisal/-a:V nedeljo tokrat "samo" 169 udeležencev. Vzdušje pa kot se spodobi ob novem letu.

Jutri-v sredo poskusimo prvič z nočnim vzponom ob 18 uri.

Vabljeni! :wink:

Hvala Marjan!

Je "nadaljevanje" že uspešne zgodbe" Peš na Pohorje...

Bodimo "zraven"!

lp. Zvone
Razmišljam o Prihodu vendar bomo videli. Težki treningi terjajo svoj davek :D Sem pa bil danes ob 6 na Pohorju in morme opozoriti da je teren od začetka zelo blaten višje pa poledenel tako da pazljivo. Mogoče se pa vseeno vidimo :D
Prvi "Nočni zimski trening tek" je "več kot uspel!

Včeraj (sreda ob 18 h) nas je nekaj pogumnih opravilo prvi "Nočni zimski trening tek".

Bilo je super. Zelo priporočam!

Prve "obresti kasiramo že v nedeljo"!

Hvala Marjan in "ostali nočni" za tempo in prijetno druženje.

Prepričan sem, da nas bo naslednjo sredo veliko več.

Lep pozdrav! Zvone
PeterM napisal/-a:Pa je spet teden naokoli.
Bernarda, ti pa le sestavi pesmico :D

Sestavljam....sestavljam........nikakor se ne rima :mrgreen: ....... itak ste tako hitri :clap: :clap: :clap: , da me nebi niti slišali, kaj šele poslušali :--( :lol: ......za vami udarim počasni sprehod :oops: .. vam pa želim dober gas v strmine :laola
Čeprav že več let ob nedeljah divjam v klanec, se nisem še nič oglasil ;) Danes sem pa presegel svoj rekord, za katerega sem bil prepričan, da ga ne morem. Tak da, sem rekel, da se moram zahvalit organizatorjem za tele nedeljske organizacije, ker vem koliko truda je treba vlagat v takšne stvari. Brez teh skupinskih dogodkov se zagotovo ne bi nikoli spravil tako daleč :) Zdaj pa ko vidim da nisem "edini norc" pol pa gre, pa je motivacija ;)

Sem nekaj napisal še na svojem blogu: udobnoposvetu.si

Se vidimo v naslednjo nedeljo! Upam, da mi uspe, ker moram biti zvečer že na severu Avstrije...

Lp,
Peter
Žarko, mene ste pa zgrešili med rezultati :cry:. Prišla sem med Anito in Špelo Kapel...
Sebi napisal/-a:Žarko, mene ste pa zgrešili med rezultati :cry:. Prišla sem med Anito in Špelo Kapel...

Mene tudi...... :wink:.prišla sem med Karlekom Vrbnjakom , :mrgreen:/278/ in Zinko Balant......
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 16

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA