Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 lenči
:--( :--( :--( :--( :--( , kako je že abstinenčna kriza močna :--( :--( . Teden dni brez miganja me ubija, skoraj toliko kot viroza :twisted: . Ampak, tudi ta bo mimo in potem bom spet tekala naokoli z nasmehom na ustih :D .

Polžki migajte še napre :laola :laola :laola
Uporabniški avatar
 lenči
pajo napisal/-a:Bo šefica kaj več napisala... Samo jo potem poslušaj ne tako kot nekateri, ki potem delajo po svoji glavi. Ja se vidimo - upam. :D

Pajo, migaj še zame na K-Rožniku :D
Uporabniški avatar
 Ksenija
venisafeni napisal/-a:Ananda, dobrodošla nazaj v tekaških copatih ... najin skupni tek še vedno velja. In kavica tudi :wink:

Polžki ... naj se malo pohvalim saj sem danes dosegla magično mejo 1000 km od začetka teka ( maj ) in sem ponosna sama nase še in še :laola

Čeprav ne vem zakaj, ampak zdi se mi, da me noge nekako ne ubogajo tako kot bi morale in bolj nazadujem kot napredujem :(

Se vidimo na kakšen teku in odpolžamo skupaj cilju naproti

Lep dan in še lepši vikend!

jeeee, zdej pa vem ktera si ti :laola

no da vam povem, v letošnjem letu pretekla 1.1 in 2.1 dvakrat 3 km pazljivo počasi, res počasi, da je pulz ostajal pod 160, sedaj pa hud prehlad, pa malce kolobocij v službi... me mika MKM ampak moram še mal počakat... v glavnem mal se smilim sama sebi, nisem pa tolk, da bi šla vsaj na sprehod... postajam kaučvumen in tud na telesu se to že pozna...pozdravček vsem polžjim dušicam... mimogrede iščem mačjo mladičjo dušico, če kdo ve za kakšnega mladička...
 venisafeni
Ksenija :D

Lenči, hvala za informacije in nasvete :D

Sem že spremljala, da ste se nekdaj dobivali in skupaj tekali in v kolikor bo tole še kdaj izvedljivo, sem zraven. Saj na razdalje 15 km in več ne grem sama in rabim moralno podporo.
Uporabniški avatar
 Asparagus
Lep pozdrav Polžji sekciji :D .

Moja tekaška motivacija ni ravno na višku, trenutno imam druge izzive. Kljub temu se bom trudila in poskusila na primeren način počastiti 5. obletnico mojega teka, ki bo okrog 25.3. :D
Uporabniški avatar
 Ananda
Ksenija napisal/-a:jeeee, zdej pa vem ktera si ti :laola

no da vam povem, v letošnjem letu pretekla 1.1 in 2.1 dvakrat 3 km pazljivo počasi, res počasi, da je pulz ostajal pod 160, sedaj pa hud prehlad, pa malce kolobocij v službi... me mika MKM ampak moram še mal počakat... v glavnem mal se smilim sama sebi, nisem pa tolk, da bi šla vsaj na sprehod... postajam kaučvumen in tud na telesu se to že pozna...pozdravček vsem polžjim dušicam... mimogrede iščem mačjo mladičjo dušico, če kdo ve za kakšnega mladička...

Ksenija, I soooo feel you! Me je vsaj en mesec mucil blag prehlad, da sem tekla enkrat na teden ali dva in vmes umirala.
Tule in tule imas pa polno macjih lepotick, ki iscejo dom.

Sem se odlocila, da pojokam se tu. Danes sem imela tekmo (strelsko, ne tekasko, seveda) in prvic doslej odstopila (vkljucno s tekaskimi). Moj hrbet se nikakor noce pozdravit. Je bil ze veliko bolje, sem se veselila, da bo jutrisnja masaza pocasi pomagala se krizu, ker se je fizioterapevtka najprej posvetila zg. delu hrbta, danes pa tole razocaranje. Spet ne morem spat, ne morem sedet, stat,... Skratka, nic. Ko sem koncno zacela dosegat rezultate na treningih, redno tect, dozivim tale hladen tus. Cisto sem obupana in mi gre na jok, ze ko pomislim na to.
Ker je v vsaki stvari nekaj dobrega, je pa tudi v tej. Na lastni kozi spoznavam, koliko je vredno zdravje, in ga zacenjam veliko bolj cenit. Moja denarnica pa tudi, ce si drznem biti se sarkasticna. :wink:

Ampak borit se pa vseeno ne bom nehala! :nono:
 venisafeni
Ananda ... sočustvujem s tabo in popolnoma nič mi ni všeč tale tvoja težava in bolečine. Res pa je, da šele sedaj razumem, kako je človek lahko odvisen od teka in koliko ti manjka tista svoboda in čas sam s sabo, ko le teči ne moreš oz. ne smeš.
Drži se, pošiljam ti pozitivne misli in komaj čakam najino kavo. :D
Uporabniški avatar
 lenči
Ananda , tako je prav, borba se nadaljuje, želim ti, da te neha boleti in boš spet uživala :clap: :clap:
Uporabniški avatar
 levinja70
Vidim, da vas že v začetku leta pestijo prehladi, preganjajo bolečine in podobne nadloge. Tudi pri meni ni nič bolje. Zadnji tek sem opravila na Božično dopoldne. Vse od takrat pa moje tekaške copate lepo počivajo in še bodo vsaj nekaj dni. :| . Za prvi počitek sem sama kriva, saj sem se močno prehladila, ko sem premalo oblečena tavala ven in not, od vročine (moj kuri ko nor) odpirala okna.... Tako sem od Božiča in čez vse Novoletne prznike smrkala, kašljala in kuhala vročino. Že v prvem tednu novega leta pa sem odšla na operativni poseg na čeljustno kirurgijo. Tako, da že tretji teden samo sanjam o teku :--( . In to dobesedno sanjam, saj želim že v marcu na dve 21, poleg tega pa so me določili (nisemimelapravadaglasam),da bom na teku trojk tekla 29 km.
To so načrti, le kako jih bom uresničila, če se bo na mojih tekaških copatah nabiral prah?
Sem morala malo pojamrat, ker si že resmočno želim, da pride čas, ko bom obula tekaške copate in jo mahnila v neznano.
Uživajte v teku in drobnih radostih, ki jih prinaša življenje. :laola
Uporabniški avatar
 banANA
Hojla ... eno vprašanje .... mislim da ste pravi naslov :)

Kakšen se vam - izkušenim maratoncem - zdi mali kraški maraton po težavnosti?! Bi bil za začetnico? Sem imela prejšnje leto par tekaških ciljev ... eden je bil tudi odtečena uradna polovička (oz. Lenči zate - lopovička :D ), pa je nisem izpeljala, tko da se zdaj pomalem spogledujem s telim 25. marcem. :P

Ne vem ... ali bo ali ne bo ... mislim da je precej odvisno od moje družbe, kako se bomo odločili.

Lepo bodite :D
Uporabniški avatar
 lenči
banANA napisal/-a:Hojla ... eno vprašanje .... mislim da ste pravi naslov :)

Kakšen se vam - izkušenim maratoncem - zdi mali kraški maraton po težavnosti?! Bi bil za začetnico? Sem imela prejšnje leto par tekaških ciljev ... eden je bil tudi odtečena uradna polovička (oz. Lenči zate - lopovička :D ), pa je nisem izpeljala, tko da se zdaj pomalem spogledujem s telim 25. marcem. :P

Ne vem ... ali bo ali ne bo ... mislim da je precej odvisno od moje družbe, kako se bomo odločili.

Lepo bodite :D

Veš, če ti je za čas čisto vseeno, potem je Sežana prečudovita za prvo lopovičko :laola . Meni je enkratna proga, četudi ni čisto ravna, vendar je okolica tako lepa, da kar pozabiš, če gre malo gor in dol. Levinja si jo je lani tudi zbrala za svojo prvo in si samo želi ponovitve :D . No, torej, se vidimo na štartu :clap:
 spela*
Ni ravno lahka, ampak če si pripravljena na polovičko, potem je vseeno, kam greš.
Moja prva polovička je bila na Ptuju, kjer so bili pogoji zelo težki (vročina). Sežana je definitivno boljša izbira, ker je bolj množična in je vzdušje boljše - imaš na koncu veliko bolj "zmagoslaven" občutek kot na kakšni majhni vaški tekmi.
 *Irena*
Po obotavljanju sem se tudi jaz lani odločila za prvo polovičko v Sežani. Hja no, po začetnem prehitrem tempu zame sem morala vmes hoditi, ker me je nekje po 5 km zagrabil "bodec", ki me je čisto popustil šele nekje proti koncu. Ampak je bilo pa fino, vzdušje krasno, spoznala sem Levinjo, Lenči in Ksenijo (upam, da se še kdaj vidimo) :D . Letos bi se jo tudi udeležila, pa imamo dan prej maturantski ples :) :) :).

Lepo tekajte, tebi Levinja pa želim čimprejšnje okrevanje!
Uporabniški avatar
 banANA
Hojla!

Hvala za odgovore ... ste me še dodatno "podžgale", tako da me kar razganja :lol:

Upam da se odločimo da gremo ... upam, upam, upam ....
  • 1
  • 312
  • 313
  • 314
  • 315
  • 316
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA