prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Drugič v novem letu oddelali K-Rožnik...počasi je že videti rezultate daljšanja dneva, saj ob štartu ni bilo več trde teme, tako da se nam kmalu obetajo bolj svetli časi... :D Če sem prav preštel nas je tokrat štartalo natanko deset in dva štirinožneža....ponovno smo imeli obisk z Zasavja, s sabo pa je Semjul prinesel še nekaj mesnih dobrot...salama je bila enostavno odlična...njami, njami... :D Pijača pa je tekla v potokih, od kuhančaka, do čaja v glavnem "all inclusive" :lol:

Še dokazno gradivo:
Slika

P.S. Cormi nismo dočakali, mušnica jo je še pred pokušino mesnih izdelkov pobrisala. Loni za grlo pa smo imeli tudi kaj vročega... :wink: Kaj vse ste zamudile.... :lol:
semjul napisal/-a::D

januarski K-Rožnik sem opravil, sicer zaradi prehlada z utežmi na nogah, ampak ob dobri volji Perota in Jožeta sem stisnil zobe in opravil s celim krogom. Salama je pa itak zakon, sploh če jo je za vsakega le dva koleščka :lol: , potem je najboljša. :lol: se vidimo februarja enkrat.

:lol: :lol: bojda obstaja še druga polovica salame, Marjan pa je tudi govoril, da je njegova klobasa imela še sestro, pri nas se bo pa tudi še kakšna klobasa našla...tako, da ni bojazni za AnaLizo... :lol: :lol:
semjul napisal/-a::D

januarski K-Rožnik sem opravil, sicer zaradi prehlada z utežmi na nogah, ampak ob dobri volji Perota in Jožeta sem stisnil zobe in opravil s celim krogom. Salama je pa itak zakon, sploh če jo je za vsakega le dva koleščka :lol: , potem je najboljša. :lol: se vidimo februarja enkrat.

Semjul, ti si pravi borc. :clap:
  • 1
  • 298
  • 299
  • 300
  • 301
  • 302
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA